Häkkinen na vlastní oči? Bez obav, lístků je dostatek

  • 1
Brno - V dokonalém utajení se po Brně pohybuje dvojnásobný šampion formule 1 Mika Häkkinen. Spatřit "létajícího Fina" na vlastní oči přesto není žádný velký problém: dnes a zítra se na Masarykově okruhu představí v prestižním závodě cestovních vozů německého mistrovství DTM.

"A lístků je zatím dostatek," říká Lucie Červená z pořádající agentury BPA. I když předprodej už skončil, dostat se do hlediště nebude problém.

Dnes od 7 do 17 hodin lze vstupenky koupit přímo v pokladnách na okruhu, opatřit je lze i zítra do 15 hodin. "Nejlevnější vyjdou na 450 korun a platí na celý víkend," připomíná Červená.

Byť se brněnský okruh těší především na nedělní souboj bývalých hvězd F1 v seriálu DTM, v přidružených závodech Octavia Cup či formule BMW se svedou ostrá klání už dnes.

Vloni na DTM dorazilo do Brna přes 35 tisíc fandů, letos - ačkoliv se mistrovství nemělo v Česku vůbec uskutečnit - se očekává mnohem větší návštěva.

"Spustili jsme rozsáhlejší kampaň, navíc všechny láká Häkkinen, je skutečnou hvězdou motorismu," uvedla Červená. Fin zatím v seriálu drží druhou pozici, přesto tvrdí: "Chci vyhrát, a nejlépe hned v Brně."

Prodej vstupenek
■ dnes: od 7 do 17 hodin  zítra: od 7 do 15 hodin
■ vše na pokladnách Masarykova okruhu
■ nejlevnější lístky na přírodní tribunu stojí 450 Kč
■ hlavní závod začíná v neděli ve 14 hodin   


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž