Diskuze

Nejsem tu, abych někoho pouštěl, reagoval Bottas po závodě F1 ve Španělsku

Spanilá jízda Lewise Hamiltona za vítězstvím v Barceloně, respektive za pomalejším Maxem Verstappenem na sjetých gumách, se zastavila jen jednou. To když ho týmový kolega Valtteri Bottas nechtěl pustit před sebe. „I já si jel svůj závod,“ vysvětloval finský pilot.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J10a95n 49K15u33č28e66r57a

10. 5. 2021 21:48

Za půl kola ho zdržel o celou sekundu?

0 0
možnosti
Foto

"Nejsem tu od toho abych nekoho poustel."

..

"Valteri, this is James..."

1 0
možnosti
LP

To je tady zase chytrolínů,co viděli formule tak max. v televizi...nechcete jít rovnou řídit některý tým F1?Co...třeba Pardubská?Rozhodně tam scházíš;-D;-D;-D

0 3
možnosti
HP

1. Valtteri je celou dobu pouze onuce Lewise Hamiltona, všichni to vědí, on to ví, taky za to bere ohromné peníze, tak nevím, co teď předvádí.

2. Tipuju, že Toto ho rychle srovnal, nebo ho rovnou vyrazil.

0 0
možnosti
JS

Mediálně nafouknutá bublina. Kdyby Ham předjel Maxe a při průjezdu do posledního kola měl by Bottas bod za nejrychlejší kolo. Tím, že to udělal 6 kol před cílem tak mu ho vlastně sebral a daroval Maxovi.

2 0
možnosti
TN

Snad Mercedes Bottase konecne vyrazi. Ma pravidelne zajizdet druha mista a ani to se mu uz nedari.

4 3
možnosti
HP

Vyrazí. Už se spekuluje i o tom, že nedojede ani sezónu... Já spíš tipuju, že teď dostal kartáč od Tota, do konce sezóny to tam doklepe, a pak tradá.

0 0
možnosti
MN

"Nejsem tu, abych někoho pouštěl"

No, upřímně, Valtteri, většina tvojí kariéry tomu neodpovídá :-)

9 0
možnosti
KI

Bral jsem Bottase jako suprovní dvojku, pokud nechápal celou situaci, která v ten okamžik byla, tak na té dvojce nemá co dělat. Svým chováním, výkonnosti a ostatním si to své místo obhájil, ale tímto si myslím, že po sezóně skončí a bude mít problém v F1 najít místo.

10 3
možnosti
JN

J58a74n 98N25o74v66á56k

9. 5. 2021 23:12

V momentě, kdy nemá srovnatelnou rychlost (ať už kvůli gumám nebo kvůli vlasttním schopnostem), tak je tohle jen truc - stejně věděl, že ho Hamilton předjede, tak proč oslabovat výsledek vlastního týmu.

8 4
možnosti
RO

"Sorry jako, Mercedes mi neplatí za to, aby Hamilton dojel první a já třetí. Platí mi za to, abych já dojel druhý a on třetí."

6 0
možnosti