Diskuze

Koukni, jak špatný jsi, aneb smutné rekordy ve formuli 1

Ještě za půlkou nedělní Velké ceny v Singapuru byl pár vteřin od třetího místa, tedy kousek od stupňů vítězů. Jenže nakonec musel Nico Hülkenberg kvůli problémům s motorem před závěrem závodu zajet do boxů a zase z toho nebylo nic. Tedy vlastně bylo! Nový, avšak smutný rekord F1. Hülkenberg totiž ve formulovém šampionátu odjel už 129 závodů - nejvíc ze všech - aniž se alespoň jednou ocitl na pódiu pro nejlepší tři.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Andrea De Cesaris své přezdívce "Crasheris" nakonec dostál do puntíku. Před třemi lety se zabil na motorce.

5 0
možnosti
LH

Tak on je sám o sobě výkon, že těch 129 GP vůbec odjel a že se v F1 udržel. Pokud by byl neschopný (a samozřejmě neměl schopné manažery schopné i zajistit sponzory), tak se tam dávno neudrží. A otázka pódia je pak problémem z velké části techniky, se kterou jezdí.

To třeba takový Rubens Barichello svého času držel rekord nejvíce odjetých GP bez vítězství, když jezdil jen za Jordan a Stewart, než to zlomil (už ve Ferrari) tehdy na Hockenheimringu ve své 123. GP, kdy startoval z 18. místa, ke konci se rozpršelo a on jediný z lídrů nepřezul a dojel do cíle na slickách. A jaký to je pilot...

8 0
možnosti
JP

Luca Badoer měl "smůlu" a vy mu ji ještě zvětšujete, když jste místo jeho fotky dali do článku fotku Giancarla Fisichelly, který ho po těch dvou závodech ve Ferrari.

12 0
možnosti
KK

Ono se F1 ještě jezdí?8-o

1 11
možnosti
MK

Ne. Nejezdí. Články o ní se píší jen tak.

19 0
možnosti