Diskuze

Odměna za nejrychlejší kolo a pole position. F1 uvažuje o změně bodování

Budou se ve formuli 1 udělovat bonifikace za vítězství v kvalifikaci či za nejrychleji odjeté kolo? Dosáhne v závodě na body hned patnáct nebo dokonce dvacet jezdců? Vedení nejpopulárnějšího motoristického seriálu dál uvažuje o změnách, které by vedly k větší atraktivitě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J12a67n 92N85e47š16p39o62r

8. 7. 2018 20:09

Třeba bod navíc za nejrychlejší kolo už tu kdysi dávno byl, mělo to něco do sebe, když ho třeba získal pilot ze špičky při stíhací jízdě do bodované šestky... Ale pokud se na nudných okruzích nebude dát předjíždět, největší umění jezdce bude držet ideální stopu, kdejaký předjížděcí manévr se bude zkoumat, jestli náhodou nedošlo k nějakému omezení, a největší vzrušení bude při zastávkách v boxech (stihne to? nestihne to? stihl to, joooo!!!!), bude to pořád trochu nuda o sčítání bodů.

0 0
možnosti
MK

Body jen pro dvacet nejlepších? Není to málo?

Já bych dal body i těm, kteří nestartují.

0 0
možnosti
ML

Body pro prvních patnáct. Hlavně bych přidal pohonné hmoty, aby se závodilo.

0 0
možnosti
PM

A kdy zavedou v F1 odbory? Nebo povinnou přestávku v řízení během závodu. Když už teď mají starost aby nebyli hoši přetížení.

0 0
možnosti
JK

To není jak u vás ve fabrice, toto jsou jiní frajeři ;-)

0 0
možnosti
JK

Body pro všechny je dobrej nápad, bude se bojovat i na chvostu. A body za PP a nejrychlejší kolo taky. Já bych to podpořil.

5 0
možnosti