Diskuze

Závod jen do první zatáčky. Domácí favorit se v Mexiku proletěl vzduchem

Smutek na tribunách, nešťastné pohledy. Hned po startu Velké ceny Mexika formule 1 zabíraly televizní kamery uslzené diváky, někteří z nich dokonce předčasně opouštěli okruh. Chtěli vidět vítězství svého favorita Sergia Péreze, šance však trvaly jen pár sekund. Poté si je sám pokazil. „Příliš jsem riskoval,“ přiznal později závodník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Já bych byl s Ricciardem ještě opatrný, bude záležet na dalších 3 GP, moc toho letos nezajel, na bodech je letos poprvé a Mexiko byl jeden z mála závodů, který mu sednul i loni. Ale má to v rukou spíše Ricciardo než Checo.

3 0
možnosti
OP

Mexičanům to od srdce přeju. Chovají se jako parta dobytku, bučej na Maxe, včera na Leclerca - přitom takovouhle chybu jako Perez člověk neudělá ani na Xboxu. Komik. Mimochodem po tom, co Checo svoji chybou zatočil do Leclerca, napadli jeho fanoušci fanoušky Ferrari. Brutální bitka. Jen tak. Mexiko je ostuda

8 0
možnosti
PV

To je nevyhoda techto sportu - jeden prehnane agresivni stoupa muze zpusobit kolizi, kde bude zraneno spousta jinych. Tady to nastesti dobre dopadlo.

1 0
možnosti