Diskuze

Důvodů k oslavám je dost, říká Schumacher

Ještě jedno vítězství potřebuje Michael Schumacher, aby učinil další krok k nesmrtelnosti. Byl by prvním pilotem, který dokázal v jedné sezoně vyhrát deset velkých cen. Slavit by mohl již v polovině srpna na Hungaroringu. Ale dříve, než se tato chvíle přiblíží, nastoupí pětinásobný šampion dovolenou se svou rodinou. "Myslím, že máme hodně důvodu k oslavám," uvedl Schumacher po suverénním nedělním vítězství v Grand prix Německa formule 1. Těch deset vítězství ho nyní požene vpřed. Už nyní má více prvních míst, více bodů a víckrát stál na stupních vítězů než kterýkoli jiný jezdec historie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

carry

29. 7. 2002 18:28
mistr
Schumi je jednička. Když na to má - tak proč ty rekordy nelámat jeden za druhým.
0 0
možnosti

Saggoth

29. 7. 2002 16:30
Bohuzel tento "sport" uz davno neni o tom, kdo je nejlepsi, ale kdo ma nejlepsi nacini. At z monopostu vyhazeji veskerou elektroniku, snizi vykon (kvuli bezpecnosti) a to se teprve potom uvidi kdo to umi. A taky by se bylo zase na co koukat. Ted uz to je jen o tom, kdo dojede druhej. A jestli Schumachera nezajimaji tabulky? Vetsi hovadinu jsem od nej snad jeste neslysel. Zene se za vitezstvima jen pro to, aby ho uz nikdo nikdy nemohl prekonat. Jinak by az do konce sezony pred sebe pouste Barrichella, jenze to on nikdy neudela, na to je az prilis jesitnej.
0 0
možnosti

Ferrarak

29. 7. 2002 17:32
Re:
Schumi je nejlepší. Někteří lidi se s tim nedokážou smířit. Chudáci, nevidí pravdu. Kdyby z vozů udělali to, co chceš, vyhrál by stejně Shumi
0 0
možnosti

Ricchie

29. 7. 2002 15:23
Redakce: Slavit může na Hungaroringu, ne na Hockenheimringu.
0 0
možnosti

martin

29. 7. 2002 16:27
Rekord
a rekord neni 120b za sezonu ale 123 :)
0 0
možnosti