Diskuze

Bitvu s kopci i počasím vyhrál mladý Pogačar, do čela Vuelty jde Quintana

V boj cyklistů se stoupáními i počasím se proměnila devátá etapa Vuelty. Drsné podmínky v Andoře nejvíc vyhovovaly Tadeji Pogačarovi. Jezdec stáje UAE Emirates za prudkého lijáku a spršky krup výtečně zvládl závěrečná stoupání i rozbahněný šotolinový úsek, předstihl uprchlíky a v pravou chvíli zaútočil ze skupiny favoritů. Díky tomu dvacetiletý Slovinec vyhrál etapu při své premiéře na Grand Tour. Nairo Quntana oblékne červený dres lídra závodu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J60i27r10i 41T90i82c52h33y

2. 9. 2019 16:30

Co tam dela ten Stybar?

0 0
možnosti

Chtěl vyhrát etapu - nepovedlo se. Jinak - připravuje se na MS

2 0
možnosti

Vítězství Vuelty celkově je mnohem víc, než vítězství etapy. Kdo cyklistiku neviděl poprve a aspoň trochu jí rozumí, nemůže se taktice Movistaru divit. A je úplně jedno, jestli by Soler etapu vyhrál, nebo ne. Prostě podřídili taktiku vítězství Vuelty, to je úplně normální a dělá se to běžně. A je úplně jedno, jestli tu Vueltu nakonec vyhrají, nebo ne. Pokud j vyhrát chtějí, je třeba podřídit tomu vše, rozhodují vteřiny. Každý, kdo tady mluví o tom, že jsou šéfové Movistaru zmatkaři, nebo blázni...no... ;-D;-)

4 2
možnosti

Vrtáci!! :-)

Ale Pogačarovi to přeju. Jeho vítězství nijak nesnižuje to, že v Movistaru jsou vrtáci. Sportovní ředitelé jsou součástí hry.

2 4
možnosti

Nemyslim, ze to udelali v Movistar spatne. Stahli Solera kdyz mel jenom 15 vterin na Pogacara, pravdepodobne by o etapu prisli tak ci tak a Nairovi by tych 6 vterin chybelo...Takze z toho vytloukli cerveny dres na 1 den :)

7 2
možnosti

Stahli z prvniho mista, nevypadal vubec spatne, a vy pisete ze by pravdepodobne prisli o etapu?!

3 1
možnosti

Ten, kdo tady tvrdil, že s šéfy Movistaru zažijeme hodně legrace, měl fakt pravdu.;-D Aneb jak si prohrát etapu. Ještě že svoji zmatečnost mohou maskovat, jakože dostali toho svého do červeného. Ale jinak blázni.

9 3
možnosti

Nechápu, že obětovali Solera kvůli někomu kdo po sezoně odchází...

5 3
možnosti