Diskuze

Změny budou, ale motorky v závodech potřebujeme, řekl prezident UCI

„Jsme hodně rozladění. Na nebezpečí pro závodníky a nutnost regulací neustále upozorňujeme,“ uvedl prezident Profesionální asociace cyklistů Gianni Bugno po tragické nehodě belgického cyklisty Antoine Demoitiého. I proto se prezident UCI Brian Cookson rozhodl sepsat dlouhý dopis, ve kterém se aktuální situací zabýval a ve kterém slíbil změny v pravidlech. Jenže hned v úterní etapě Třech dnů De Panne došlo k dalším dvěma nebezpečným momentům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Proč to auto? V autě mohl jet hlavní rozhodčí, který potřeboval být v cíli. Kristoff o něm věděl dopředu. Pro laiky to může vypadat divoce, ale zas tak divoké to není.

0 0
možnosti
FD

Je to hodně složité, ale motorky tam jsou potřeba. Myslím si, že to chce jen více respektu a opatrnosti. Stačilo by ty motorkáře za dlouhou etapu vystřídat, dokud dávají 100% pozor. Ono na tom sedět 4 a více hodin není žádná sranda. Sice nešlapou jako cyklisté, ale stres s neustálé pozornosti také stojí hodně sil. Takto dlouho bez přestávky na motorce nesedí ani jezdci MOTO GP.

0 0
možnosti
MV

M80a20r85e31k 48V17o29k40á32l

30. 3. 2016 19:18

samozřejmě je mi obětí takových nešťastných srážek velmi líto .. ale vyžeňte z peletonu motorky a vyženete cyklistiku z přímých TV přenosů, vyženete peníze, VSEM profesionálům bez rozdílu sáhnete do peněženky a to velmi hluboko.

6 1
možnosti