Diskuze

Další skandál? Na Strade Bianche prý několik cyklistů jelo s motorkem

Během dvou tradičních březnových závodů silničních cyklistů v Itálii - Strade Bianche a Mezinárodní týden Coppiho a Bartaliho - mělo údajně až sedm kol skrytý motorek. Tvrdí to novinář z televize France 2 a jeho italský kolega z deníku Corriere della Sera na základě vyšetřování s pomocí termokamery.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Koukám že se dám v důchodu na vrcholový sport v cyklistice a ještě si přilepším nějakou tu kačku k penzi za každé vítězství ;-D

0 0
možnosti
JR

Koukám na cyklistiku a ono to je Moto GP...

0 0
možnosti

Sport, který je jenom o tupém výkonu a ne o šikovnosti nebo spolupráci si o takovéto aféry přímo říká. Vyhraje prostě ten, kdo je víc nadopovaný a má lepší technické vybavení.

0 0
možnosti
FN

To zahřátí může mít i jiné příčiny (hlavně různá tření). Zatím nikoho nechytli, tohle byla soukromá iniciativa investigativních žurnalistů.

0 0
možnosti
Foto

Myslíte, že se někdo se špatně promazaným středovým nábojem vydá na závod? A kdesi musí být i ten akumulátor, že? I ten se zahřívá, když je pořádně zatížen.

0 0
možnosti
MZ

Já bych všechny ty bicykly zakázal.

3 1
možnosti
JS

J67a57n 65S42k28u29l53a

21. 4. 2016 9:08

on ještě někdo cyklistiku sleduje? posledních deset let to je jedna ostuda za druhou, akorát teď se na zobače čehokoliv provalil i technologický doping... i když to napětí, co na koho praskne tentokrát je asi větší než kdo spadne nebo přijede do cíle první... :-P

8 2
možnosti
LN

L85a43d85a 29N77o42v78a30k

20. 4. 2016 18:24

profesionální sport... Peníze, lži, podvody, drogy....:-/

8 1
možnosti
MN

To je legrace... Ale přinejmenším to trochu nakopne vývoj a sníží ceny

1 0
možnosti
MJ

Neprodávají to v obchodě jako elektrokolo protože se na tom musí šlapat. Normálnímu člověku nijak nepomůže pár watů na pár sekund.

1 0
možnosti