Diskuze

Kreuziger před Tour: Role lídra? Nebudu mít problém

Hektické období prožívá v těchto dnech Roman Kreuziger. Momentálně nejslavnější český cyklista vyhrál o víkendu ve Švýcarsku čtvrtý nejtěžší závod světa, ale oslav si příliš neužívá. Už za deset dní se totiž postaví na start slavné Tour de France, a i když bude v pelotonu nováčkem, nebojí se případně ujmout ve svém týmu role lídra. "Pokud budu po první části závodu vepředu, nebudu s tím mít problém," říká Kreuziger.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

aBBa

28. 6. 2008 19:27
Yes HURA mame sportovne n a d a n e h o Press i denta

;-DR^[>-] ROMANE ukaz jim to, jak jsem Te to ucil!!!!  ;-)

0 0
možnosti
+

+++++

25. 6. 2008 15:20
Klikař

Má štěstí, že se narodil v tý správný rodině, ale on je navíc pilnej a má to proklatě dobře srovnaný v hlavě. Doufejme, že ty opravdu velká vítězství má ještě před sebou.

Ne každý je takovej klikař. Například Michal Stark,  tělesně postižený cyklista, který vozí medaile z vrcholných evrropských závodů. Dostal měsíční dištanc za to, že prej neopraněně používá reprezentační dres. Ale on se v něm umísťuje na bedně, nikomu nedělá ostudu, naopak reprezentuje svoji vlast jak nejlépe to jde. Dištanc dostal v tu nejméně vhodnou dobu a zdá se, že ho naši slavní bafuňáři odorvnaj.

0 0
možnosti
WD

wildge

26. 6. 2008 12:21
Re: Klikař

Doporucuju Michalovi emigraci.

0 0
možnosti
SV

starej_vul

25. 6. 2008 14:03
:-) ....

... přeju hlavně zdraví a pěknou babu ...

0 0
možnosti
K

kukulele

25. 6. 2008 8:47
Genialny

Ten chlapec je uzasny talent. Prajem mu vela uspechov a uz teraz viem za kym budem na Tour de France chodit a koho budem povzbudzovat. Trocha som na cyklistiku zanevrel po tych dopingovych skandaloch, ale zda sa ze svita na lepsie casy. Kreuziger vyhra Tour velakrat. Dufam. Verim mu. ;-)

0 0
možnosti
MK

komentator-1

25. 6. 2008 8:37
konečně

se rodí naděje na pořádné výsledky v cyklistice pro české barvy. Navíc jde o velmi sympatického závodníka bez hvězdných manýrů třeba Sosenky. Držím palce!

0 0
možnosti