Diskuze

Kolem Romandie dál vede Quintana, UCI zkontrolovala stovky kol

Mezinárodní cyklistická unie zřejmě zintenzivňuje boj s mechanickým dopingem. Před páteční časovkou na závodu Kolem Romandie zkontrolovala 347 kol, zda nemají ukrytý motorek. Celkem během tohoto podniku WorldTour prověřila už 507 strojů a všechny testy byly negativní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Btw. Simon Yates měl pozitivní dopingovou zkoušku... U Oricy to zamrzí. Prostě to je úplně jedno, jestli Lampre, Astana, nebo Orica, nebo jakýkoliv jiný tým.

0 0
možnosti

prosim najdi si detailni zpravy nez zacnes posuzovat a odsuzovat. Byl to blbec doktor!

Britsky cyklista Simon Yates uz drive prokazatelne trpel s astma, dukaz: jeho britsti kolegove. Doktor tymu - sportovni profesional!!! jenz by mel vedet lepe - mu dal inhalator s lekem, ktery je na listine povolenych pod TUE. Presne podle pravidel to spravne vyplnil na listinu branych leku a podpurnych latek, ktera se vyplnuje pri kazdem dopingovem testu. Jenze mu uslo, ze zapomnel pro Simona predem zazadat o povoleni TUE !!! Tudiz test proklazal pritomnost anti-astmatickeho leku tak, jak bylo napsano ve vykazu leku, ale nebylo k tomu predem zazadano o povoleni.

UCI prohlasila, ze na pritomnost tohoto leku ve vzorku neni pozadovana predbezna suspendace, tudiz Simon Yates muze prozatim dal zavodit, ale samozrejme, ze se bude testovat vzorek B, ktery pritomnost leku zcela urcite potvrdi. Co bude dal, bude urcite predmetem vyjednavani. Chybu udelal doktor, ale koneckoncu za vsechno co bere, nese zodpovednost sportovec, tedy i za chybu lekare.

Britsky olympijsky tym je z toho velmi nespokojeny.

http://www.sbs.com.au/cyclingcentral/article/2016/04/30/yates-not-suspended-after-failing-drug-test-uci

http://www.sbs.com.au/news/article/2016/04/29/orica-greenedge-admits-fault-drug-test?cid=cxenseab_b&cx_navSource=related-side-cx#cxrecs_s

0 0
možnosti

Pinot se nějak podivuhodně zlepšil na koze.... má na to,aby stíhal. Celkem mu fandím.R^ A mimochodem,Sion je moje oblíbená destinace,pár km jsem tam dal;-)

1 0
možnosti

Zčásti se zlepšení připisuje novýmu letošnímu speciálu, zčásti na tom makal. Krom toho se zlepšoval tak nějak rok od roku, takže to slovo podivuhodně...to trochu zavání. Zase mi přijde, že s tím zlepšením na koze přišlo zhoršení v kopcích, což tak bývá.

0 0
možnosti
Foto

Protože motorky na těchto velkých závodech je prostě hovadina.

1 1
možnosti