Diskuze

Italský spurtér Petacchi ohlásil konec cyklistické kariéry

Italský spurter Alessandro Petacchi se rozhodl v 41 letech ukončit cyklistickou kariéru. Jeho posledním závodem bylo nedávné Giro d'Italia. Původně chtěl ještě příští týden startovat na závodě Kolem Venezuely, ale cestu za oceán mu překazila viróza. Nyní se chce Ital více věnovat rodině a synovi Alessandrovi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

M86i24l46o83s 96V89a74l51y

14. 6. 2015 6:22

chudak ogara urcite tu virozu chytil v letadle. Tam neznaji ani vymenit filtr a ten HNUS cirkuluje v letadle treba 12 hod. Ja byl za poslednich 10 let nakazeny 3x. Dnes letecke spolecnosti nesetri jen na kave, ale take na PAPIRU z ktereho ve vetsine filtr je vyroben..... MM mas pripominky? ;-D ____________________________________________________________________ ANO, australsky Virgin ma i jine problemy Rv

0 0
možnosti
MM

problemy mas pouze ty, Milosi, protoze cestujes a ani nevis jake sis zajistil spoje a jakou sis koupil letenku. !!

Kdyz ti nevyhovuje kvalita kavy podavane na palube lowcostu, mel sis priplatit a letet s aerolinkou vyssi urovne a poctu hvezdicek nebo si zaplatit business class.

Ve snaze usetrit sis koupil letenku zahrnujici spoj s Virgin Australia, aniz by sis zjistil ze se jedna o jejich lowcostovy tarif. Za malo penez je malo muziky vsude na svete.

Tudiz za obcerstveni musis platit zvlast a take za podavane zavazadlo. Bud sis mel priplatit a koupit letenku, ktera to zahrnuje v cene, nebo sis mohl za zavazadlo priplatit on-line predem, coz je levnejsi nez zjistit to az na letisti a muset platit $65 extra.

Kdo si umi precist podminky letenky, kterou kupuje, ten na to prijde vcas. kazdopadne muzes nadavat jen na sebe, na svou nezkusenost nebo lajdactvi si nezjistit co sis vlastne zaplatil. pripadne na lajdactvi tve cestovky, ze te na to neupozornila.

 CAVEAT EMPTOR!

Jinak co se tyce virozy, to je zname riziko pri cestovani hromadnymi prostredky a nezalezi jestli to je autobus do Pruhonic, lodni zajezd po more nebo zamorsky let. Pro takove cesty existuji specialni nosni spreje a caste pouzivani gelu na desinfekci rukou behem cesty a ruzne rady jako nedotykat se obliceje ani jist dokud si jeden neumyje a nevydesinfikuje ruce, ale nic neni uplne 100%. Nekdy jeden proste ma smulu.

1 0
možnosti