Diskuze

Už mi nevyhrožujte, vyzývá Cavendish fanoušky po incidentu se Saganem

Po kolizi s Peterem Saganem má zlomenou lopatku, mnohem víc však Marka Cavendishe trápí, že se po incidentu ve finiši úterní etapy Tour de France stal terčem nenávisti fanoušků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skoro bych řek, že řešit vinu či nevinu v situaci, která se kdykoli může odehrat opačně je absurdní.Ti co do toho spurtu jdou vědí do čeho jdou. A nevěřím, že při té rychlosti a výkonu na hranici svých možností jsou schopni plně kontrolovat svoje reakce na vnější podněty. Prostě když mi někdo do ramene vrazí hlavou tak nějak zareaguju a vystrčenej loket v tomhle případě je asi celkem normální reakce. Do něčeho takovýho jako je hromadnej spurt já bych se jít bál :-). Ale ruku na srdce. Přesně pro takové napínavé situace se takové etapy s hromadným dojezdem plánují. Prostě zábava pro masy. Asi by nebyl problém postavit všechny etapy tak aby končili na nějakým kratším prudším kopci a tím by se nespurtovalo v takové rachlosti. Ale my diváci možná i nevědomky chceme aby spurtéři do takovýho rizika šly. No a pak to jednou špatně dopadne a někdo je za to potrestá. Z to, že vlstně plnili poptávku. Peterovi fandím a možná trochu naivně věřím tomu, že je takový jak se o něm píše. Už proto nevěřím že by chtěl Cvendishe srazit schválně. A proti Cavendishovi nic nemám a tu zlomenou lopatku mu rozhodně nepřeju. :-)

Ps. Nevím jestli bylo fér se do té mezery cpát ,ale když už tam byl tak si myslím, že trochu ztratil rovnováhu a prostě se potřeboval o Sagana opřít tou hlavou. A pak už to prostě letělo.

0 0
možnosti
JF

hmmm, Bora se chce soudit. Sagan samozrejme nema sanci vratit se do Tour, ale v ramci ocisteni jeho jmena a povesti by to mozna stalo za to. Ale nevidim to dobre, podle me nemaji sanci.

0 0
možnosti
RO

Vyhrožování rodině je ubohost a bylo by dobré tyto lidi stíhat a trestat. Co se týče rozhodnutí Jury, měli záminku odpálit Sagana, tak to udělali. Rozhodnutí to bylo špatné, to je bez debaty a v konečném důsledku na to do budoucna mohou doplatit všichni sprinteři, neboť Sagan může být precedent pro další posuzování. I když i to je otázkou, protože jestli byl vyloučen Sagan, měl být za nebezpečnou jízdu vyloučen i sám Cavendish a především Demare, který jen jak šílenec, a to se nestalo. Ukázka moci, jako vždy jde profesionalismus a spravedlnost do kopru.

4 0
možnosti
JB

Profesionalismus = peníze. Cavendish = víc peněz Co je na tom nepochopitelného?

0 0
možnosti
DM

ja se uz na TDF nedivam...nakej stybar nebo Cink..ha ha ha

1 4
možnosti
DZ

Vyhrozovat timhle stylem je ubohe. Ale sam mohl rict, jak to bylo. Urcite nejeL se zavrenyma ocima. A veta typu nechte to na rozhodcich, je alibismus. Stejny jako kdyz skokan ve fotbale rekne, rozhodci to pisknul, tak asi ta penalta byla.

5 1
možnosti
DM

je to ufnukanej alibista...

6 3
možnosti
JP

Tak dnes nespadl nikdo ani kilometr a pul pred cilem, kdy se jeden sprinter cpal mezi dva další a zavinil pad, ani pri závěrečném sprintu, kdy se ten stejny sprinter ohanel loktem....

0 4
možnosti
OR

je mi sagana líto a věřím že je v tom nevině,

ale co se vždy strhne za lavinu když se nějakému sportovci ze slovenska ublíží to je k neuvěření. to je jako nedávno po 21. to se na slovensku tři dny nemluvilo o ničem jiném.

neberte ten sport tak vážně

3 4
možnosti
MB

nikto neberie šport tak vážne ale krivda je niečo iné.

0 0
možnosti
MB

v 16.sekunde tohto videa zo 6.7.2017:

https://www.youtube.com/watch?v=r0o_RF9LFGE

proste Caviho zadné koleso podtrhne akoby šmyková sila na mokrom povrchu. Nie raz som to zažil na bicykli.

Predným kolesom prekážku - kanalizačný poklop - Cavi obišiel ale zadným kolesom nie, a to spôsobilo podtrhnutie zadného kolesa a následné akoby "šmykové kosenie" smerom na Sagana, zaháknutie sa atď. č už poznáme : Sagan absolútne nevinný !!!!

3 3
možnosti
JM

J75a98n 94M33i70c71h16l

6. 7. 2017 22:21

Jiste, Cav by vlastne spadl kvuli kanalu i kdyby tam Sagan vubec nebyl ze... Uz nevite co by, kazdy den jina teorie, trapne.

3 10
možnosti
ŠF

Nejspíš by Cavendish nespadl, kdyby nenajel na tu kanálovou vpusť. Že by to Cavendish nevěděl?Rv

http://www.spiner.sk/vsetko-je-napokon-inak-za-pad-cavendisha-moze-kanal/

1 2
možnosti