Diskuze

Soukalová v Anterselvě desátá, biatlonový sprint vyhrála Kuzminová

K pódiu bylo tentokrát daleko, příslušnost k biatlonové elitě je však pro Gabrielu Soukalovou stále na dosah. Ve sprintu Světového poháru v Anterselvě zastřílela česká závodnice bezchybně a dojela si pro desáté místo, to první vybojovala Slovenka Anastasia Kuzminová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vynikající ,,naturalizovaná,, Slovenka Anastasiya Kuzmina s bezchybnou střelbou

a 4. běžeckým časem 18: 22, 1 min.

Naše Gabriela Soukalová vsadila na bezchybnou pomalejší

střelbu(a udělala dobře) a 13. běžeckým časem 18: 48, 3 min. obsadila výborné

10. místo se ztrátou 46 sekund na první Slovenku. Do stíhacího závodu nastoupí

s malou ztrátou a nadějí na další pěkný výsledek. Ostatní česká děvčata v tomto závodu na světovou konkurenci nestačila.

3 1
možnosti

Statistika hezká, ale to si dokážu najít taky. Já mám trochu obavu o Gábinu. Ta je jako jediná naše závodnice opravdu schopná dlouhodobě konkurovat nejužší světové špičce. Jenže mám pocit, že ta nemoc jí vzala hodne běžeckých vteřin. A netuším, kde je teď bude hledat, protože by potřebovala potrénovat jako sůl.

0 0
možnosti
Foto

Škoda pomalejšího střeleckého času (hlavně druhá střelba) a závěrečné minuty běhu, kde ztratila Gabriela asi 10s na nejbližší soupeřky. Jinak ale naprostá paráda, stabilní výkonnost, super. Rozhodně patří do top 10 v SP.

Veronika Zvařičová se po té štafetě opět vrátila ke svým původním výkonům. Já fakt nechápu, co se s ní tehdy v té štafetě stalo... :-) Škoda, že to byl jeden jedinej zázračnej výsledek. Ale tak hlavně, že byl. :-)

2 0
možnosti

Třeba problém s vysokohorskou aklimatizací, kde G. S. s ní nemá velký problém.

0 0
možnosti