Diskuze

Biatlonista Moravec na závody SP do Ameriky nepoletí, bude pilovat běh

Biatlonista Ondřej Moravec vynechá obě zastávky Světového poháru v Severní Americe. Protože se trápí v běhu, dá přednost přípravě na mistrovství světa. Čtyřiatřicetiletý medailista z olympijských her i MS se pokusí najít ztracenou jiskru ve stopě, střelba se mu totiž daří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Pro Ondru určitě dobrý tah, že nepoletí do Ameriky a bude doma pilovat běh R^ - držím mu palce. :-) Jen mě mrzí, že jsem ho tipla jako nejlepšího střelce v tomto kole - a už se to nedá změnit na někoho jiného.:-(

0 0
možnosti
OH

Zajímavé, když jsem napsal, že by měl O. Moravec zůstat doma a neštrachat se do Ameriky, tak mne mohli někteří umínusovat.

Pro něj to je určitě lepší zůstat doma, je hloupost jezdit se současnou formou po závodech. Snad se dá dokupy, ten běh je opravdu tragický.

R^

2 0
možnosti
GK

Cely tyden uz probiha MS junioru a tady ani carka 8-o Skoda ze to Ctvrteckemu dnes spatne strilelo. S 5ti chybama (koleckama) 10 misto se ztratou rovne minuty. Sice absolutne nejrychlejsi beh, dokonce 12 sekund pred druhym nejrychlejsim ale ta strelba.

2 0
možnosti
PH

Normalka. O tenisovych challengerech nebo atletickych juniorskych mistrostvich se tu taky nepise. Nemuzou psat o kazdem sportovnim deni na planete. Kdyby Cech vyhral, tak tu clanecek bude.

0 0
možnosti
Foto

Dá se to pochopit, ale tím pádem je v Americe štafeta bez šance...

4 0
možnosti
DH

D93a84v89i48d 73H29ý59ž64a

1. 2. 2019 12:08

DNES to Ondrovi a Bouškovi na trati nechutnalo. Tohle slýcháme z úst geniálního komentátora Rejmana neustále :)

0 1
možnosti
LS

asi rika pravdu...;-D

0 0
možnosti
LS

asi cte ty komentare na idnes-u ..;-D

0 0
možnosti
HM

H62o67n44z84a 17M56á48z31a

1. 2. 2019 9:30

S Ondrou to vypadá jako dobrý tah, tak nyní ještě bez zdravotních potíží a dotrénovat běh, hlavně v rychlosti!R^ Držim palce!R^

3 0
možnosti
JV

Je tady ten věk, ale ještě s tím zkouší něco dělat, a to je sympatické. Myslím s během..

5 0
možnosti
RF

Dobra prace. Mozna bych tam jel s minimem zavodniku.

0 0
možnosti
PH

Tak jedou se tam štafety, takže musej jet tak, aby je daly dohromady.

1 0
možnosti
LP

Tak ta naše biatlonová velmoc snad nedá dohromady ani štafetu...Ondřej Moravců je hodně zvláštní klučina, už to je ho neřízené komíhání všemi směry při rozhovorech je dosti mimomísové, ale na velké závody se připravit umí. Teda letos bych na něj nevsadil zlámanou grešli..., ale uvidíme.

0 13
možnosti
PM

Ale dá, nebojte.

1 0
možnosti