Diskuze

Olympijský hrdina Björndalen stále řádí

Hrdina zimních olympijských her v Salt Lake City je stále při chuti. Norský biatlonista Ole Einar Björndalen, který se loni na ZOH zaskvěl ziskem čtyř zlatých medailí, vyhrál německém Oberhofu už svůj čtvrtý závod Světového poháru v sezoně. Ve čtvrtečním sprintu porazil Björndalen navzdory jednomu trestnému okruhu o necelých pět vteřin Rusa Sergeje Čepikova, třetí skončil na desetikilometrové trati Rakušan Wolfgang Rottmann. Jako nejlepší z Čechů se umístil na 29. příčce se dvěma trestnými okruhy Tomáš Holubec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Míra & spol

10. 1. 2003 10:44
Jen aby ...
... nebyl Vítek těhotný, jako Neumanová. Třeba to není ranní nevolnost.
0 0
možnosti

mike

10. 1. 2003 8:11
Norway go!
Jsem rad, ze se zatim nedari nemeckym biatlonistum, ktere ackoliv uznavam jako biathlonovou velmoc, rozhodne jim nefandim.
0 0
možnosti

Olle

9. 1. 2003 19:23
Můj jmenovec a oblíbenec opět vyhrál,bravo,O.E.B.!!! Z.Vítka ...
...jsem taky postrádal,fandil (věřil) jsem mu do prvních 10,snad příště! Jistý je,že dneska vyhrávají hlavně běžci (nad střelci),a já jsem rád,protože koneckonců je to zimní sport,že,navíc na lyžích si taky rád zaběhnu,ke střelbě jsem se ještě nedostal.
0 0
možnosti

Katka

9. 1. 2003 18:11
Škoda, škoda
Docela jsem věřila, že se Zdeňkovi Vítkovi aspoň trochu povede napodobit včerejší výsledek Katky Holubcové. Každopádně mu přeju, aby se brzy uzdravil, koukat se na přenosy, když nestartuje, je trochu smutný. Mám radost, že se Tomáš Holubec zlepšuje (hlavně běžecky) závod od závodu, možná už příští rok bude pravidelně do dvacítky
0 0
možnosti

Vendelin

10. 1. 2003 6:27
Re: Škoda, škoda
Jo,jo, manželka jde Holubcovi příkladem... :-). Z. Vítka je škoda - snad se brzy srovná. Bohužel Garabík je také nemocný a asi za zenitem, Graclík neběhá ai nestřílí, a tak zbývá už jen Dostál, který by si měl věřit ve střelbě a bude to dobrý. Konečně snad dorostou i junioři - viz. loňský mistr světa Šlesingr, protože mančaft nějak stárne. Možná by to chtělo průvan i na trenérském postu :-)
0 0
možnosti