Diskuze

Zlý sen první položky. Prostě jsem to nezvládl, omlouvám se, říkal Krčmář

Takhle si úvodní střelbu domácího šampionátu v Novém Městě na Moravě nepředstavoval asi nikdo. Za 56 sekund se při ní rozplynuly veškeré naděje českých biatlonistů na senzační zopakování medaile z mistrovství světa v roce 2013. Zároveň se rozplynula i realistická očekávání umístění v nejlepší osmičce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Berme to pozitivně...nevzali nás o kolo...

1 0
možnosti
KL

Je třeba z tohoto fiaska a ono to je celou letošní sezónu podobné konečně vyvodit osobní odpovědnost nebo si budeme dál nalhávat že je všechno ok. První by měl skončit trenér střelby.

0 0
možnosti
HM

H49o88n72z47a 97M98á17z74a

8. 2. 2024 10:07

Hele nyní už může Krčmář pohnojit jen jednu štafetu a u individuálních závodů je jedno jestli pohnojí střelbu, tam jede sám za sebe, tak se nemusí ani omlouvat. Já bych mu doporučil po závodě dát si jedno či dvě pivka a další závod bude v pohodě! Akorát se bojím, že raději bude blbě střílet než že by porušil jedno ze svých přikázání - žádný alkohol!!

1 0
možnosti
MP

no já bych se zabejval spíš střelbou. Ti jejich trenéři jsou asi pěkně na prd.......Koukal jsem jak je to s dejcháním. Naši funěj jak blázen a bránice jim lítá. Pak jim flinta lítá nahoru a dolu. Třebas Davidová. Než ta se připraví ke střelbě,tak soupeřky mají 2 terče dole. Strašný. Ona mezi výstřelama 2 nádechy kdy jí břicho lítá jak blázen. Koukal jsem na jiné závodnice a ty skoro břišníma svalama nehnuly. Jakoby střílely na 1 nádech a zadrželi dech a dali položku najednou. Třebas jeden nedaj a opravujou. Ale naši nedaj 2 a ještě opravujou ale s obrovskou ztrátou pak na střelnici tráví tolik času navíc,že se jim už ani nevyplatí závodit,jelikož je to hlodá v hlavě,tak ani pak nejedou nohy. A prej taky nic moc lyže. Prej až 21 běžeckej čas. To normální není. U norů,němců atd... vždy perfektně připravené lyže a u našich už jsme stížnost na lyže zaznamenal několikrát. Pak se člověk ptá co to tam máme za experty na lyže a střelbu? Asi by chtěla obměna.

1 0
možnosti
VZ

Takhle podobně to s dýcháním komentoval kolega, který zamlada biatlon dělal i když ne takto vrcholově. A zrovna tak lyže. Stane se, že se netrefí máza, když jsou takto divoké podmínky. Ale ty podmínky měli všichni stejné a mázu dali většinou výrazně lépe. A není to podle všeho výjimka, že naši mají špatně namazáno.

0 0
možnosti
MN

Já si myslím, že už by měl Krčmář přestat podvádět ve střelbě na májku, protože taková reklama už za současného stavu může být kontraproduktivní

0 0
možnosti
SB

Nechtěl bych být v kůži Krčmáře. Ale on je profesionál a je to jeho hlavní zaměstnání, takže si z toho musí sám vyvodit důsledky.

2 0
možnosti
TB

Václav Zelinka zde v diskusi: "Kdo z nás obyčejných by si mohl ve svém zaměstnání dovolit podávat podobné "výkony" a nedostal potom padáka? Reprezentace je jejich práce a já to coby daňový poplatník financuji. Očekával bych proto odpovídající výkony a ne takovouto truchlohru."

Jelikož jemu podobných je tu víc, tak prosím, zde je odpověď: Kdo z nás obyčejných je v něčem (a může to být úplně cokoliv) mezi nejlepší padesátkou z osmi miliard lidí na světě? Pokud dokážete, že ve svém oboru jste opravdu tak úžasný, tak Vám velice rád ze svých daní přispěju na cokoliv. Dokážete pochopit, že i sportovec, kterému se na mistrovství světa hrubě nepodařil závod, je naprostý profík, který tomu obětuje naprosto všechno? V případě Krčmáře možná až moc?

1 2
možnosti
SH

nechci obhajovat pana Zelinku, ten jeho koment je takový klasický český. Nicméně, Krčmář je na ručník již delší dobu a jediné co dokáže je, se omlouvat. To není zdaleko první závod, který se mu hrubě nepodařil, těch celá řada. Je mi líto ostatních kluků, který tomu obětují vše a musí mít v týmu Krčmáře.

0 0
možnosti
MN

Češi se po první střelbě ocitli na 24. místě a hůř na tom byli jen Japonci.

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/biatlon/nove-mesto-smisena-stafeta-ohlasy-mistrovstvi-sveta.A240207_201239_biatlon_ten

Japonci / Korejci ... vzdyt je to jedno :)

0 0
možnosti
MG

Škoda,ale snad se to vylepší.Věřím,že ano.

1 0
možnosti
TB

Kdybych měl hodnotit Krčmáře, tak můj subjektivní dojem je následující: přepálil nad své možnosti začátek, za to mohl jeho adrenalin spojený s domácím mistrovstvím světa, natěšeností na závod. Pak dojel na střelnici a v rámci toho zvýšeného adrenalinu si vůbec neuvědomoval, že jeho tepovka je jinde než by normálně měla být, proto ta položka byla tak rozesetá. Pak i fyzicky doplatil na ten přepálený začátek a jeho běžecký čas byl také podprůměr.

2 0
možnosti
VZ

Může to tak být. Ale druhá věc je, že závodník v repre by si měl umět tohle pohlídat.

0 0
možnosti