Diskuze

Holubcová stojí před první výzvou

(Od zvláštního zpravodaje iDNES) - Honosný zahajovací ceremoniál pro ni byl jen doplňkovým programem. Představila se zaplněné Rennsteig Araně a rychle spěchala na hotel. Masáž a odpočinek, pak do postele. Na obhajobu bronzové medaile se biatlonistka Kateřina Holubcová plně koncentruje. Sobotní sprint v Oberhofu zahájí světový šampionát.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

seebastian

7. 2. 2004 1:17
Hodně štestí
Tak ať to Kátě a všem ostatním vyjde. Hlavně přesnou mušku a taky štěstí v mazání, to bude na těch tratích asi potřeba, jestli se neochladí.  
0 0
možnosti

peceval

6. 2. 2004 23:32
Jdem do nich
Tak už je to tu, tolik očekávaný svátek biatlonu je tu. Už se na to taky moc těším, nedělám ho, ale je to fakt úžasný sport. Minulej rok se MS českým biatlonistům moc vyvedl hlavně díky K. Holubcové a Z. Vítkovi a bude moc těžké tyto pozice letos obhajovat. Špička je hodně nabitá, ale věřme, že se čeští závodníci neztratí a vybojují alespoň jednu medaili . No největší šance má asi Katka Holubcová, tak jo Katko vzpomeň si na minulý rok a zejtra jim to tam všem natři, určitě na to máš. Doma Ti u telky budeme držet palce. Tak se drž  a i ostatním členům české reprezentace hodně štěstí a úspěchů na MS.
0 0
možnosti

APW

6. 2. 2004 23:51
Re:
Jo jo, taky moc držím palce. Letos to drží bohužel jenom Katka, ostatní jsou dost marní. Snad to prolomí.
0 0
možnosti