Diskuze

Basketbalistky KP Brno postoupily z derby do ligového semifinále

Basketbalistky KP Brno jsou prvními semifinalistkami ligy. Čtvrtfinálovou sérii s městským rivalem Handicapem ukončily v nejkratším možném termínu, na domácí palubovce vyhrály třetí zápas série 90:73. V druhém úterním čtvrtfinále Nymburk znovu využil domácí výhodu a po výhře 73:69 vede 2:1 na zápasy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J55a29k38u74b 25Š48o73l48c

22. 3. 2017 9:19

Velké drama, když to bylo 6 minut před koncem o 9, už jsem nevěřil. Kaderku jsme naštvali, rozhodčí to raději vzali zadem. Bartáková vyhrává souboj o EURO.

Bartáková, Vyoralová, Bartoňová, Elhotová, Hejdová, Stejskalová, Pecková, Hanušová, Vaughn, Burgrová, Kulichová, Reisingerová(?). Pokud se podaří někde ve světě najít Janu veselou, vzal bych i ji. Minimálně kvůli Šmicer efektu.

0 0
možnosti
TF

Čtyři hráčky na pozici 5 a jenom tři křídla - to asi nepůjde. Bartoňová těžko... Na pětku je adeptka taky Štěpánová, která hrála celou sezónu Euroligu (minuty podobně jako Vyo nebo Han) . Myslím, že by se trenéři měli podívat do NCCA - Hošková určitě, Holešínská možná. Nevím jakou Elhotovou jste myslel, můžou jet obě. Na svůj věk je ještě výborná Voráčková, navíc trénuje pod Benešem. Uvidíme jak se jim všem vydaří příprava před ME.

0 0
možnosti
JE

Nelituji, že jsem se do Nymburku vydala. Hezký, bojovný a dramatický zápas. Alena nedala ani bod ? Kdy se jí to naposled podařilo. Míše Vondráčkové ta červená hodně sekne. :-P

0 0
možnosti