Diskuze

Je svátek, že ligu budeme stále hrát, tvrdí trutnovský kouč Kapitulčin

Do nové sezony vstoupí basketbalistky Trutnova už zítra od 17.00, proti nejtěžšímu možnému soupeři pražskému USK. A to zcela v obměněné sestavě proti posledním několika sezonám. Tým bude do sezony vstupovat bez generálního sponzora Kary a je zase součástí tělovýchovné jednoty Lokomotiva Trutnov. Post trenéra má od rozsáhlých změn v kádru na starosti dlouholetý kouč trutnovské mládeže Petr Kapitulčin, který funkci převzal po Jozefu Rešetárovi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Zajímavé, že Páník se Zlínem se Sparty a ostatních nezalekl, kalhoty si před jezem nestáhl a teď ... trápí všechny.

0 0
možnosti
JE

Trenér který jde před začátkem utkání se staženými kalhotami ? Je takových čím dál tím víc. Bohužel ke škodě sportu v tomto případě basketbalu.

Nezná sestavu USK, snad viděl jak se Hradec v druhé půlce se Slávií trápil. A už má jasno. Co na to hráčky ? Jdeme a jedeme někam prohrát ? Nevím, nevím, tohle již není klasické podkrkonošské brečení, tohle je již velká trenérská chyba.

0 1
možnosti
SD

Vis vo tom kulovy Eliasova, tak nemel. Kdybys vedela jak to cely je, tak je fakt zazrak, ze první ligu budou hrat. USK i kdyby přijeli v peti tak nás porazí a HK jak píše je taktéž jinde.

1 0
možnosti