Diskuze

Nymburk proti Barceloně? S Euroligou basketbalový mistr příliš nepočítá

Pokud by fotbalová Sparta postoupila do Ligy mistrů, byla by to pro ní trefa jackpotu. Neúspěšné kvalifikační souboje se slovenskou Žilinou pro ni také byly zápasy roku. Basketbalový mistr z Nymburka teď stojí před podobnou výzvou, přes tři předkola se může jako první český klub prodrat do Euroligy. Přesto je všechno úplně jinak než v případě fotbalu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

hkota

21. 9. 2010 9:49
Ambice

To je škoda, že se nechtějí o Euroligu pokusit. I když nechtějí, alespoň by to nemuseli říkat. Asi tím do Liberce moc diváků nenalákají. Bohužel. Vadí mi i alibismus trenéra, který říká, že Charleroi a případný další soupeř Kazaň jsou největšími favority kvalifikace. S Kazaní bych souhlasil, se Charleroi ne. A třetí věc, pokud Láďa Sokolovský chce do Opavy a ne hrát Jadranskou ligu, nikdo mu nebrání. Stačí když přestoupí do jiného českého klubu nebo rovnou do Opavy! Jinak já se na Jadranskou ligu rád přijdu podívat a přeji Nymburku ať se jim daří ve všech soutěžích!

0 0
možnosti
PO

Ustecka Babovka

21. 9. 2010 13:53
Re: Ambice

Zcela upřímně, s tímdle týmem by se Nymburk v Eurolize nechytal, s tím pasovaním Charleroi do pozice favorita kvalifikace taky nesouhlasím, co třeba Chimki nebo Alba Berlín?

0 0
možnosti
RH

Enter67

21. 9. 2010 9:41
Hups

Nedávno tady člověk četl, jak Nymburk musí šetřit, šetřit a šetřit - a teď vidíme, že má o 15 mega větší rozpočet než loni! Tak bych chtěl taky hospodařit... 8-o

0 0
možnosti