Diskuze

Horší závěr si nelze představit. Juniorské basketbalistky smutní

České basketbalistky do 20 let ztratily šanci na úspěch před vlastními fanoušky. V Klatovech podlehly Itálii 59:64, přestože od 15. až do poslední minuty osmifinále domácího mistrovství Evropy vedly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Dlouho nebudeme mit tak kvalitni tym co se individualit tyce.

0 0
možnosti
TF

To bych tak netvrdil r.2000, 2002 i 2003 taky vypadají slibně. Bohužel však, stejně jako u 99, nám chybí výrazná individualita na postu vysokého pivota.

0 0
možnosti

"Americký trenér české dvacítky Scalabroni" - no kdoví co krajankám na naše vyzradil;-D

0 1
možnosti
TF

Je to škoda, takto kdybychom hráli proti Ruskám, jsme první ve skupině a šli bychom na hratelnější Němky. Samozřejmě jako naschvál Polky vyhrály nad Holanďankami, takže to pondělní vítězství má teď trochu hořkou příchuť. Přesto chválím naše, že v zápase s Polskem nespekulovaly.

Výhradu mám k rozhodčím - to co předváděli ve třetí čtvrti byla komedie. Veškeré souboje bez míče pod naším košem posouzeny jako náš faul. Italky měly 9 faulů za utkání, přičemž ve třetí čtvrti dokonce vůbec žádný;-O

3 0
možnosti
VM

25 sekund před koncem zápasu, kdy mají ještě dostatek času na to, aby si vytvořili dobrou volnou pozici na střelu za 3 body, tak to tam napere hráčka v čase 22s před koncem z úplně zoufalé pozice, dlouho jsem kroutil hlavou.

1 0
možnosti
TF

Pospíšilová byla pro zakončení tohoto útoku vybrána a před tím dala dost těžkou trojku. Taky bych nezakončoval v prvních sekundách útoku, ale je fakt, že před tím jsme nebyli schopni si celou čtvrtinu vytvořit kloudnou pozici ke střelbě, tak asi chtěla Julie využít toho, že nebyla tak těsně bráněná. Bohužel tomu ale předcházela hrubka Vitulové v obraně a následně další v útoku při předávce mezi Šípovou a Pospíšilovou - to bylo rozhodující.

2 0
možnosti