Diskuze

Na ME se uvedly srdnatě. Basketbalistky si nohy podrazily samy

Zbývá šestatřicet sekund do konce. Češky právě po devítibodové šňůře v prvním zápase ME dotáhly Rusky. Soupeř se dostává do časové tísně a střílí trojku přes bránící Veroniku Voráčkovou a Natálii Stoupalovou. Ruská střelkyně míjí, pod košem se však objevuje zcela volná Nina Gontiová, která bez problémů zakončuje. Utkání rozhoduje symbolicky – útočným doskokem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TF

Doplatili jsme na zranění Julie. Vadějevová je extratřída a dokonale využila toho, že jí nebyl schopen nikdo konkurovat. Taky nepomohlo zbytečné vyloučení Kačky, která si křivdy rozhodčích bere až moc. Na druhou stranu je třeba naše reprezentantky pochválit za to vyrovnání necelou minutu před koncem. To bylo obdivuhodné vzepjetí hlavně ze strany Terezy, Áji a Romči. Závěru je škoda, protože Rusky v něm byly dole.

0 0
možnosti
LV

L55u55d43ě53k 45V85i59n12č

17. 6. 2021 20:46

Pane Kazdo, ja bych navazal ... 69:71, nasleduje TO, vhazovani na utocne polovine. Zadna extremni casova tisen. Standardne neorganizovana ofenzivni faze a jak bylo receno v rozhovoru s koucem, tak nikdo nevedel co hrat. Ja tomu stale neverim, stale doufam, ze jsem neco slysel spatne nebo si to nejak spatne vylozil.

0 0
možnosti