Diskuze

Snová premiéra. Chudá Opava vstoupila do Ligy mistrů vítězně

Opavští basketbalisté při své premiéře v Lize mistrů nečekaně vyhráli 74:67 nad předním francouzským celkem Nanterre 92. Proti osmifinalistovi minulé sezony LM doma vedli po celé utkání hlavně díky skvělému výkonu v obraně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tuším, že kurz přes 8 byl.

0 0
možnosti

GratulaceR^ A nebylo to jenom o tom, že soupeři nepadalo. Moc přeji Opavě, aby to nebyla poslední výhra v LM. Teď už jí asi nikdo podceňovat nebude.

0 0
možnosti
Foto

Gratuluji R^ Ale ze záběrů jsem si všiml, kolik je prázdných míst v hledišti 8-o Snová premiéra a není plný dům?:-/

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Nevím proč "chudá Opava"... je to trochu dehonestující, v Opavě se prostě dělá basket jinak, z jiných finančních základů, ale právě z toho důvodu je možná bohatá - basketbalově - přijeďte se podívat na mládež a přípravky na každé opavské ZŠ. Nejsme chudí, ale bohatí, v tom jádru ze kterého to musí vycházet. aspoň pro klub, který si nemůže kupovat hráče jak se mu zlíbí. Odchovanci + talenti z okolí, osobně si pamatuji na Kubu Šířinu, jak nám dal kolem 20 bodů za VŠB v jejich tělocvičně v Porubě, kdy jsme se plácali ve druhé lize... :-; Opava prostě nemá takový rozpočet, znamená ale výše rozpočtu bohatství, a opak chudost ? Hmmm ;-(

14 0
možnosti

Já naopak spojení "chudá Opava" v souvislosti ligy mistrů a rozpočtů chápu. Absolutně nic dehonestujícího.

4 0
možnosti

Velká gratulace z Nymburka R^. Viděl jsem letošní zápas NYM:OPA a tak po dnešním příjezdu ze cvičení z Nymburské sokolovny jsem byl z výsledku na livesportu překvapen. Ať se i nadále daří.

6 0
možnosti

Díky do Nymburku a R^českému basketbalu :-)

0 0
možnosti