Dušan Medvecký hecuje hráčky KP Brno.

Dušan Medvecký hecuje hráčky KP Brno. | foto: FIBA

Kouč Medvecký dál povede basketbalistky KP Brno

  • 0
Trenér Dušan Medvecký prodloužil s basketbalovým klubem KP Brno smlouvu i na příští ročník. Bývalý reprezentant přivedl ve své první sezoně tým ke třetímu místu jak v Českém poháru žen, tak v nedohrané Ženské basketbalové lize.

„S jeho prací jsme byli spokojeni nejen z trenérského a sportovního hlediska, ale také lidsky. To dokázal i v tomto nelehkém období, kdy loajálně přistoupil na omezenější možnosti, za kterých mohlo k prodloužení kontraktu dojít. Moc si toho vážíme a těšíme se na další spolupráci,“ uvedl v tiskové zprávě generální manažer KP Brno Richard Foltýn.

Medvecký přišel do Brna v září krátce před začátkem sezony. Na lavičce vystřídal Martina Pospíšila, jenž se z vážných rodinných důvodů musel vrátit na Slovensko. 

„Na ženský basketbal jsem si přivykl a těšil jsem se na závěr ligy žen i extraligy juniorek. Rád budu v Králově Poli pokračovat v započaté práci a nastolené koncepci,“ řekl Medvecký po podpisu smlouvy.

Tým se pod jeho vedením představil také v Eurocupu, v němž tři zápasy vyhrál a stejný počet prohrál, což k postupu z nabité skupiny nestačilo, přestože měl stejně bodů jako vítěz skupiny.

,

Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž