Diskuze

Durant by po zranění mohl pomoct Golden State už v Torontu

Basketbalisté Golden State by mohli do finále play off NBA s Torontem nastoupit i Kevinem Durantem, který kvůli zranění lýtka tři týdny nehrál. Nejužitečnější hráč finálových sérií z minulých dvou let odcestoval s obhájci titulu k úvodním dvěma zápasům do Kanady. Podle zámořských médií nejspíš zasáhne až do druhého utkání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

to musi byt pracovni prostredi, jeden kombinace jekylla a hyda, druhej lhar, do toho se tam produciruje agent Jamese, co chce uz pred sezonou vyrazit trenera ;-D majitelka in denial, bratri co ji rikaj co se deje, jsou neposlouchany, na trenerskych meetinzich o polocase a pred zapasem sedi GM, kterej lze o tom, ze se to deje i v LA. Lidi jsou vyhazovany v tempu, ktery je uctyhodny i v pripade, ze krachujes. masakr. horsi nez jsme cekali, agenti nechtej, aby jejich hraci sli do lakers, a vse stoji na tom, ze sezenou par superhvezd ;-D

0 0
možnosti

Já se momentálně musím smát, jak je zaplaveno ESPN články o rozkladu, nefunkčnosti, atmosféře strachu a úzkosti o Lakers. Zase by tu mohl někdo psát své pohádky o fungující organizaci:-)

2 1
možnosti
AM

R^. Ještě chybí lavina článků o Knicks. Nevím taky proč se řeší tým mimo PO a s nejasnou budoucností.

0 0
možnosti