Diskuze

Inzultace sudího Kučery nebyla prokázána. V Opavě se bude dohrávat

V případě předčasně ukončeného čtvrtfinálového utkání mezi basketbalisty Opavy a Olomoucka je znovu vše jinak. Zápas ligového play off se má dohrávat ve středu v Opavě. Na nový verdikt v nynější kauze reagoval Pavel Hlaváček odstoupením z funkce disciplinárního ředitele NBL.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je úplně jedno, jestli se bude dohrávat nebo ne, další sport si škrtám ze svého seznamu. Chápu, že pro fanoušky je každý rozhodčí mrkev, ale vycouvat z rozhodnutí a otočit ho po externím nátlaku, to se nestává ani ve fotbale. A co se týká toho hráče, bez viny nebyl a kontakt tam byl, i když možná ne hlavou, ale nohou a tělem.

0 3
možnosti

J76i69ř63í 94V98a89c69a

20. 4. 2018 11:03

Tomu hráči suspendace pokud vím taky zůstala.

0 0
možnosti

Zápas se bude dohrávat .... se stejnými rozhodčími?

:-P

2 0
možnosti

Je někde video z profilu?

Jiné než v článku?

0 0
možnosti

Rozhodčí by měl dostat zákaz pískání aspoň na deset utkání, pak by si možná uvědomil svoji šaškárnu a zneuctění českého basketu! Tímto se zrovna do mezinárodních médií dostávat nemusíme!

2 0
možnosti

Bud Kucera predtim piskal (hral) fotbal, nebo dostal dobre zaplaceno, nebo je to de...

2 0
možnosti

Já bohužel vím přesně jak to bylo. Čohadarevič je totiž Pinocchio a snažil se tomu sudímu vysvětlit, že to faul nebyl. V tu chvíli došlo k tomu, k čemu dojít muselo a Čohadarevičův nos nekompromisně zajel Kučerovi do oka. Tohle bohužel kamery nemohly postihnout.

3 2
možnosti

Škoda jen, že tak disciplinárka nerozhodla hned. Mohla si ušetřit ten trapas ve světě.

2 1
možnosti

Jediné možné rozhodnutí!Ani ten kontakt tam nebyl!

4 1
možnosti

M80i30l14a47n 74V45o47l94e77k

16. 4. 2018 17:57

Češi rádi vykazují kategorické soudy. Měli byste si uvědomit, že VŠECHNA digitální videa používají ZTRÁTOVOU kompresi. Takže i když na tom videu nic vidět není, neznamená to, že vůbec k ničemu nedošlo. Něco se dá vytušit z reakcí hráčů, nevypadají, že by je ten pád rozhodčího zase tak překvapil.

1 3
možnosti

Jsem rád, že basketbal nesleduju. Jak vidím, není to jen nudná hra na pohled, ale česká soutěž je taky pěkně prohnilá. Třikrát do roka se rád podívám na NBA, to je jiné kafčo, ale ta česká matonka, to je něco strašného.

1 4
možnosti