Diskuze

Vítěznou jízdu zastavily šampionky. USK v Eurolize podlehl Jekatěrinburgu

Vítěznou sérii basketbalistek USK v Eurolize ukončil ve čtvrtém kole Jekatěrinburg. Pětinásobné šampionky a obhájkyně titulu v zápase neporažených celků skupiny A v pražské hale Královka vyhrály 74:67 a pojistily si vedení v tabulce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22a39k36u17b 35Š92o56l53c

7. 11. 2019 7:53

USK má tak dobrý tým, že může hrát vyrovnaně s kýmkoli. Jekatěrinburg na mě naopak nepůsobí tak dominantně, jako když tam hrála Alba Torrens, Candance Parker.

0 1
možnosti

Jestli jste myslel dominanci UMMC ve srovnání s USK, tak souhlasím, USK se přiblížil. Ve srovnání s většinou dalších týmů EWL se dominance UMMC naopak zvyšuje Včera rozhodla jednoznačně efektivita z bezprostřední blízkosti koše. Respekt z urostlých pivotek UMMC byl obrovský, Naše holky ale na výhru přesto měly. Kdyby místo zoufalých pokusů proměnit střely z vymezeného území přes předlouhé ruce Griner nebo Vadějevové přišla zpětná přihrávka na perimetr, tak bychom pravděpodobně slavili vítězství. Překvapilo mě to u Thomasové, která najít volnou spoluhráčku umí skvěle. Včera jediná asistence a střelba přitom 18/6. Naopak Jones se to ještě musí naučit. I tak ale klobouk dolů jak jsme bránili a hlídali si doskoky. V závěru se projevila taky únava vlivem pouze sedmičlenné rotace.

0 0
možnosti