Diskuze

Zachránkyně Elhotová po výhře nad dřevorubkyněmi: Neusnout a jet dál

S třiadvaceti body byla nejlepší střelkyní českého týmu a postarala se také o ten nejdůležitější koš. Necelou vteřinu před koncem kvalifikačního utkání o ME s Rumunskem Kateřina Elhotová překlopila skóre na 60:59. Zaplněná hala Královka v tu chvíli explodovala v euforii a potleskem vestoje oslavovala bojovnost českých basketbalistek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TF

T85o59m54á52š 57F93u41k97s43a

18. 11. 2019 14:40

Kromě první čtvrtiny to nebyl pohledný basket, ale zase tam bylo spousta emocí a navíc se šťastným koncem, takže super. Pro Katku to musela být hodně těžká střela, ale zvládla to a kdo jiný by měl být po zápase nejvíc oslavován než právě ona. Je obdivuhodné jakou má kondici a mentální sílu. Taky se mi zdála po zápase nejvíc vycucaná.

Co se týká toho hluku: Nevím proč se považuje za nutné dělat o přestávkách takový bordel. Moderátor by měl diváky vést k povzbuzování a ne všechny kolem paralyzovat hlukem na úrovni tryskáče. Hlavně o timech je mi líto trenérů, kteří se můžou uřvat a stejně hráčky skoro neslyší co se po nich chce. Samozřejmě netvrdím, že v hale má být ticho jak v kostele, jde pouze o míru a ta podle mě byla včera vrchovatě překonána. Osobně na pokyny moderátora příliš nereaguji a povzbuzuji spontáně tak jak cítím, že je potřeba.

1 0
možnosti