Diskuze

Basketbalisté Nymburka se o Euroligu utkají s belgickým Spirou Charleroi

Basketbalisté Nymburka se v 1. kole kvalifikace o Euroligu utkají se Spirou Charleroi. Hraje se 21. září v Belgii a 24. září v Česku. Rozhodlo o tom losování, které proběhlo v Barceloně. Ve třech kvalifikačních kolech bojuje 16 týmů o dvě volná místa v hlavní soutěži.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DL

Psychor

8. 7. 2010 13:11
postup do Euroligy je reálný

Charleroi bude takovým soupeřem na rozehrání... Horší to bude ve 2.kole, kde se Nymburk utká s Kazaní, tam vidím šance 60/40 pro Nymburk, ale Nymburk v minulé sezoně dokázal zvítězit například i na půdě španělského Bilbaa, takže i přes Kazaň by měl postoupit... no a ve 3.kole pravděpodobně Alba Berlín, kterou Nymburk již porazil minulý rok v přípravě... EUROLIGA je REÁLNÁ [>-] R^

0 0
možnosti
PK

karlmalone

8. 7. 2010 16:25
Re: postup do Euroligy je reálný

až tak realně bych to neviděl. Asik ještě nejsou známy soupisky, ale i tak 2.kolo při troše štěstí a formy je reálné. Kazaň by nejspíš byla nad síly NBK a stavět přátelák s Albou jako základ úspěch mi přijde trošku mimo. Výhra potěší, ale jaké problémy dělal Bamberg?

0 0
možnosti
FH

werbier

8. 7. 2010 12:32
Šance

Vidím to nadějně - je to hratelný soupeř, stejně jako případně Kazaň. V žádném případě ne lehký - ale hratelný určitě. Záleží na tom, jak kvalitní tým se podaří do začátku této soutěže vybudovat. Pokud se dostaneme do finále, tak se v něm může stát cokoli. Vzpomeňme na Bilbao - nebýt hloupého naplánování českého poháru, pak mohlo být F4.

0 0
možnosti
MH

Libra

8. 7. 2010 12:16
...

No, nemůžu si pomoci, ale jestli postupují 2 z 16, pak snad stačí 3 kola ...

0 0
možnosti