Diskuze

Slavná značka v oceánu letargie. Satoranského tým strádá čím dál víc

Jakožto mazák cítil, že už je potřeba něco říct – bez ohledu na to, jak nepříjemná taková pravda bude. „To vážně chceme předvádět basketbal bez života?“ zeptal se Thaddeus Young spoluhráčů. „Protože ono to vypadá, že jsme před chvíli vstali z postele a tenhle zápas hrajeme jen proto, že musíme.“ Ani to ale nepomohlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pro mě jsou nevyrovnané výkony Satoranského celkem záhadou. Když srovnáme Tomáše v jeho vydařených zápasech s Tomášem v nevydařených, tak se jedná o úplně jiného hráče. To je takový ,,psychouš ́ ́ že ho nakopne/potopí první podařená/zkažené akce ?

1 0
možnosti

Mě spíš zaráží ty zápasy, kdy tam Saty vletí jak velká voda, v první čtvrtině za 9 minut nastřádá něco jako 6 bodů a 5 asistencí a zápas skončí s 32 minutami a statistikou 8+7

1 0
možnosti

No a aby bylo ještě "lépe" tak LaVine údajně bude mimo kvůli health protocols. Takže pravděpodobně několik zápasů bude nucen vynechat.

0 0
možnosti
SD

Teď jestli je to výhoda nebo nevýhoda?

3 0
možnosti
AM

Autore, na základě čeho si myslíte, že pro české fanoušky jsou Bulls atrakcí kvůli Satymu, vždyť téměř žádný hráč kromě pár superhvězd nemá jistotu, že druhý den se nepřestěhuje na druhý konec Ameriky.

0 4
možnosti
JK

J91a83n 75K44l91i45n25e30r

16. 4. 2021 11:51

Tak konrétně já - odmalička fandím Magikům, ale Bull sleduju jenom kvůli tomu, že tam je Saty... Až ho vytrejdují třeba do Denveru, tak budu sledovat Denver a Bulls mně přestanou uplně zajímat.. a rozhodně nejsem jediný

8 0
možnosti