Diskuze

Železný má potíže, zrušil start v Kuortane

Světový rekordman v hodu oštěpem Jan Železný zrušil kvůli bolesti v lýtku dnešní start ve finském Kuortane. "Při tréninku jsem ucítil píchnutí v lýtku, tak jsem ten start musel odvolat," řekl Železný podle svého manažera Alfonze Jucka. "Nechci ohrozit svou poslední sezonu," uvedl oštěpař, který letos ve čtyřiceti letech uzavře kariéru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koudelka František

24. 6. 2006 14:39
HONZO-
Ty seš úplně mimo oštěpařskou špičku. Pořád vykládáš, že kdyby se sešla forma s odrazem a tím správným švihem a technikou, tak hodíš daleko. Ale to u tebe nehrozí. Podle mě je u tebe maximum 83 metrů, a to tam nedáváš technikou, ale rveš to tam silově. Měl jsi skončit navrcholu a ne ze sebe teď dělat takový trapný koště. Promiň, ale někdo ti to už musel říct.
0 0
možnosti

behnaf

27. 6. 2006 13:24
Re: HONZO-
Aaa, pan je znalec. Kdyby jsi chytroline trochu sledoval atletiku, tak by jsi vedel, ze letos v kvetnu hodil v Doha pres 86 metru a v letosnich svetovych tabulkach je na 5. miste, tzn. rozhodne patri mezi osteparskou spicku. Kdyz uz si chces na nekom lecit svoje mindraky, tak alespon vychazej z faktu a ne nejakych svych pochybnych domenek.
0 0
možnosti