Diskuze

Helcelet: Nezažil jsem horší podmínky, než jaké byly druhý den

V Helsinkách 2012 skončil osmý, v Curychu 2014 je nyní v silnější konkurenci jedenáctý. Spokojený Adam Sebastian Helcelet se svým desetibojařským vystoupením na mistrovství Evropy v Curychu není. Na jeho konci má na kontě 7 955 bodů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chmmm, to je jako když jeden z baskeťáků vysvětluje, že se nemohl trefit, protože v hale bylo moc horko.

0 0
možnosti
JF

Asi měl jiné podmínky než všichni ostatní?! Kdo umí, ten umí za každých podmínek. Méně alibismu by mladíkovi neuškodilo. A to je začátku kariéry.

1 0
možnosti
JV

Je zajímavé, že si sám opakovaně stěžuje na chyby v tréninku. Praktiky Rudolfa Černého kritizuje i Tomáš Dvořák. Asi přišel čas trenéra změnit. Věřím, že když zůstane zdravý a zaměří se na rychlost, že ještě ukáže, jak se dělá 8500. Je mu teprve 22, času má moře. Jen najít toho trenéra. Kupka toho má hodně, Dvořák taky, Váňa je starý a Šebrle zatím vidí budoucnost jinde. Je to škoda, protože i Sykora by potřeboval vést, protože nyní trénuje sám na základě konzultací.

3 0
možnosti

I66v78o 45Č13á83n

14. 8. 2014 19:40

Tak je mají dát dohromady a někdo se toho holt musí ujmout - obětovat se, i když toho má víc než dost. Je to paradox - tolik desetibojařů jsme měli, a výborných, a teď je problém pro ty dva další / nové sehnat kvalitního trenéra... Na oštěp jsme měli jen Železného a ten u toho naštěstí zůstal a žně pokračují...

0 0
možnosti
MK

Vždyť je mu teprve 22 let, má celou kariéru před sebou R^

2 0
možnosti
KV

under 8k je trapny a z toho se voe nevykecas

2 8
možnosti
JK

Váš komentář je trapný.. a z toho se nevykecáš

1 0
možnosti

Holt halové závody mají své výhody, ale oštěp se většinou v halách házet nedá 8-o

1 0
možnosti

Ani v nafukovacích?

0 0
možnosti