Diskuze

Jegorovová poběží, když Radcliffeová dovolí

Organizátoři atletických mítinků ve Velké Británii nepozvou příští rok na své závody ruskou běžkyni Olgu Jegorovovou, pokud s tím nebude souhlasit nejlepší britská vytrvalkyně Paula Radcliffeová. Potvrdil to mluvčí společnosti Fast Track, která mítinky pořádá. Jegorovová, jež měla letos v létě pozitivní dopinkový test na EPO, se s odmítavými reakcemi soupeřek setkala už na srpnovém mistrovství světa v Edmontonu, kde vybojovala zlato na trati 5000 metrů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hynek

29. 11. 2001 23:33
Re: Radcliffova je vrana
Na rozdil od mistrovstvi jsou mitinky na pozvani a organizatori maji pravo si pozvat koho chteji. Takze nevim, proc se rozcilujes. At je Jegorova z Ruska ci odkudkoliv, zachranila ji jen spatne provedena dopingova zkouska. Domu si na navstevu taky zves jen koho chces.
0 0
možnosti

Jarda

29. 11. 2001 19:37
Radcliffová je vrána
Je neuvěřitelný, co si organizátoři těch mítinků dovolí. Ta Jegorová se oficiálně ničím neprovinila a musí pykat, protože se prostě těm ostatním znelíbila. Jestli to nebude tím, že je poráží a že je z Ruska. A navíc tady určitě platí přísloví: zloděj křičí "chyťte zloděje". Nevěřím, že by ta Radcliffová a Szaboová byly čistý. A až chytnou je, tak se budou vymlouvat, že oni nic nebraly, že to na ně někdo narafičil. (v zubní pastě třeba). Nadopovaný jsou všechny.
0 0
možnosti