Diskuze

Savinovové hrozí doživotní zákaz, dál se však chystá na olympijské Rio

Ruská běžkyně Maria Savinovová, pro kterou vyšetřovací komise Mezinárodní antidopingové agentury WADA požaduje doživotní diskvalifikaci, dál pokračuje v přípravě na olympijské hry v Riu de Janeiro. Tam by chtěla obhajovat zlatou medaili z londýnské osmistovky. Ruským atletům však kvůli rozsáhlému porušování antidopingového kodexu hrozí vyloučení z her.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70i95ř40í 42R32y16s

10. 11. 2015 21:00

Všude tam,kde rusové vyhrávají by měli být vyřazeni ze soutěží a budou zase vyhrávat sportovci z kapitalistických zemí a ukáží světu,že kapitalismus je nejlepší světový řád.;-D;-D

0 2
možnosti

to ti rekli na ambasade, soudruhu, nebo jsi na to prisel sam?;-D:-P

2 0
možnosti
Foto

Chystat se může, proč ne, pokud neví co s časem...:-)

0 0
možnosti

V Riu ale už poběží za chlapy a s tím bimbasem co bude mít místo klitorisu to taková sláva nebude. Jedině až si trochu zvykne;-D

1 0
možnosti

V51í90t 35Č77e85r14m87á33k

10. 11. 2015 16:54

"Když běžíte na maximum a někdo za vámi jen tak vyklusává, pak vás bez větší námahy předběhne..." - Tohle se mi v dětství stalo na různých školních a místních závodech několikrát, ale teprve dneska jsem pochopil, že za to mohl doping. ;-)

1 0
možnosti

Drzé čelo je stále lepší než poplužní dvůr.

0 0
možnosti

Té Savinovové bych poradil, ať třeba novinářům řekne, že odteď bojuje za práva homosexuálů v Rusku a že Putin je diktátor. Potom se z ní stane prozápadní oceňovaná celebrita formátu Pussy Riot a na nějaké drobné prohřešky (jako je třeba doping) nebude nikdo koukat. Na olympiádu v Riu pak bude v pohodě pozvaná a ještě tam s ní budou dělat sluníčkáři duchaplné rozhovory o lidských právech.

4 10
možnosti

Na olympiádu se ale nezve mistře, na olympiádu je třeba se kvalifikovat a je třeba, abyste z ní nebyl vyloučen, nebo dokonce aby z ní nebyl vyloučena vaše asociace.

4 0
možnosti

Jestli někdo dopoval, at ho potrestají. Funkcionáře klidně taky, pokud to kryli, přičemž by měli být potrestaní mnohem víc. Ale trestat celou zemi - nebudte trapní!

4 3
možnosti

Když stát kryje nebo dokonce organizuje doping svých sportovců, není se čemu divit.

3 0
možnosti

Jeste trosku proklepnout sprintery. Krome Bolta mel doping kazdej kdo bezel pod 9.89... a vlasten dopoval i Green kterej to zabehnul jako prvni. O zenskych s Marihunou Johnsovou v cele nemluve.

1 2
možnosti

Nj Lence taky vsude rikal ze je to zavist, ze rakovinu nemel z dopingu, ze je cistej a ze ho narceni z dopingu urazi.

3 0
možnosti

Trojskokanka Savinová......aha,tak to potom jo8-o

1 0
možnosti