Diskuze

Kudlička výškař, Ptáčníková dálkařka? Atleti mohou zkusit nezvyklé role

Kromě očekávaných jmen atletických hvězd nabízí nominace na víkendové mistrovství Evropy družstev i řadu nečekaných spojení. Jan Kudlička jako výškař či dálkař? Radek Juška trojskokanem? Jiřina Ptáčníková dálkařkou? I to se může stát, pokud budou muset do hry zasáhnout náhradníci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Tak pokud vím, tak Kudlička by obstojně zaskakoval na dálce. Pokud si ještě pamatuju, tak Stále Kudla drží rekord MČR v dorostencích výkonem 7,35. A myslím, že přes těch 750 by se dokázal dostat. Takovej rozdíl v odraze na tyčce, zase tak velký není.

Juška dříve taky skákal trojskok.

Článek opravdu skoro o ničem.

2 0
možnosti
MZ

Dálku, oštěp, kouli i jiné by zvládl i Dvořka.[>-]

0 0
možnosti
JL

V minulosti určitě. Dneska by to po závodě lehce hrozilo operačním stolem.

2 0
možnosti
ZB

Ondřeji to je zase objev. Náhradníci jsou tam napsaní veskrze symbolicky pro případ zranění při přípravě na výkon, aby byl alespoň bod za poslední místo. Pro jistotu. To, že by opravdu nastoupili se stává naprosto výjmečně. Škoda, že místo podobného nesmyslu nedáš tabulku s nominací. To by bylo daleko přínosnější.

6 1
možnosti
MT

Článek opravdu o ničem. Občas někdo naskočí, ale jak už píše někdo výše, tak je to spíše symbolické a vzhledem k tomu, že s naším postupem se počítá skoro jako s jistotou, tak se s psaním náhradníků moc nemazali.

Pamatuju Špotákovou v kouli apod....

0 1
možnosti