Ingredience
Postup
- Z bílků a cukru vyšleháme pevný sníh. Postupně zapracujeme žloutky a nakonec prosátou mouku. Těsto rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáčku o velikosti 20x30 cm a vložíme do trouby. Při 170 °C ho pečeme asi 30 minut.
- Upečený korpus necháme chvíli vychladnout ve formě. Pak ho vyklopíme na kovovou mřížku. Pekáček umyjeme, vyložíme alobalem a zcela vychladlý korpus do něj vrátíme.
- V troše nálevu z višní rozmícháme pudinkový prášek. Zbylou šťávu osladíme a přivedeme k varu. Přilijeme pudinkovou zálivku a šťávu vaříme, dokud nezhoustne. Poté ji odstavíme, vmícháme do ní višně a rozetřeme ji na korpus v pekáčku. Moučník uložíme do chladna zatuhnout.
- Z mléka, cukru a vanilkového pudinku uvaříme hustý krém. Za občasného promíchání ho necháme vychladnout. Poté do něj zašleháme máslo a rozetřeme ho na zatuhlý moučník. Když zatuhne, rozdělíme dezert na řezy.