Tostadas s fazolovou pastou a chilli

nehodnoceno

Pochutneje si na mexických tostadas s fazolemi.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 60 min

Ingredience

4 PORCE +

Pasta:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    753 KCal

    34 %

    31 %

  • Energie

    3152 KJ

    34 %

    31 %

  • Sacharidy

    83,7 g

    95 %

    84 %

  • Vláknina

    23,6 g

    79 %

    79 %

  • Bílkoviny

    30,1 g

    48 %

    44 %

  • Tuky

    28,7 g

    44 %

    41 %

  • nasycené

    6,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Chilli papričky zbavíme semínek a také nasekáme najemno. V hlubším kastrůlku rozehřejeme olej a přidáme nakrájenou cibuli, česnek a chilli papričky. Směs orestujeme doměkka.
  2. Větší část fazolí rozmixujeme a přidáme do kastrůlku. Dobře promícháme, zalijeme vodou nebo vývarem a necháme prohřát. Do směsi přimícháme celé fazole a nastrouhaný sýr. Necháme 2-3 minuty povařit a ochutíme solí a pepřem.
  3. Do misky nasypeme kukuřičnou mouku a zalijeme vodou. Dobře promícháme a necháme odležet. Na pánev nalijeme olej, necháme rozehřát a vkládáme placky. Opečeme z jedné strany, otočíme a opečeme z druhé strany.
  4. Placky tostadas rozdělíme na talíře, potřeme je fazolovou pastu a ozdobíme několika proužky červené chilli papričky.
Autor:

Podobné recepty

Rajská omáčka s masovými kuličkami

Dejte si k rajské místo plátku masa šťavnaté masové kuličky.

Quiche tří chutí

Slaný francouzský koláč vám bude chutnat teplý i za studena.

Vepřová roláda na hruškách

Vepřové maso a hrušky se spolu skvěle doplňují.

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Znojemská hovězí pečeně

Skvělý recept na rodinný oběd.