Ingredience
Postup
- Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Chilli papričky zbavíme semínek a také nasekáme najemno. V hlubším kastrůlku rozehřejeme olej a přidáme nakrájenou cibuli, česnek a chilli papričky. Směs orestujeme doměkka.
- Větší část fazolí rozmixujeme a přidáme do kastrůlku. Dobře promícháme, zalijeme vodou nebo vývarem a necháme prohřát. Do směsi přimícháme celé fazole a nastrouhaný sýr. Necháme 2-3 minuty povařit a ochutíme solí a pepřem.
- Do misky nasypeme kukuřičnou mouku a zalijeme vodou. Dobře promícháme a necháme odležet. Na pánev nalijeme olej, necháme rozehřát a vkládáme placky. Opečeme z jedné strany, otočíme a opečeme z druhé strany.
- Placky tostadas rozdělíme na talíře, potřeme je fazolovou pastu a ozdobíme několika proužky červené chilli papričky.