Teplý těstovinový salát s fazolkami a tuňákem

Jednoduchý jako facka a dokonalý třeba k obědu, když máte chuť na rybku.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 30 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    531 KCal

    24 %

    22 %

  • Energie

    2221 KJ

    24 %

    22 %

  • Sacharidy

    74,9 g

    85 %

    75 %

  • Vláknina

    9,3 g

    31 %

    31 %

  • Bílkoviny

    24,6 g

    39 %

    36 %

  • Tuky

    14,4 g

    22 %

    21 %

  • nasycené

    2,1 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme okapat. Fazolky očistíme. Dlouhé lusky překrojíme napůl. Pak je spaříme ve vroucí vodě. Scedíme je a prudce zchladíme studenou vodou.
  2. Cibuli oloupeme, nakrájíme na měsíčky a společně s fazolkami orestujeme na oleji v pánvi. Vmícháme těstoviny a přepůlená cherry rajčátka s kukuřicí. Směs dochutíme solí a pepřem.
  3. Z tuňáka slijeme nálev. Směs z pánve rozdělíme na talíře. Každou porci doplníme rybím masem, posypeme sekanou petrželkou a pokapeme citronovou šťávou.
Autor:

Podobné recepty

Žampionový salát s vínem

I do salátů můžete přilít víno.

Teplý květákový salát

Kombinace pečeného květáku a mozzarelly chutná opravdu moc dobře.

Zeleninový salát s ředkvičkami a vejci

Zvolte jako zdravou přílohu zeleninový salát.

Zeleninový salát v rýžovém papíru

Pokud máte rádi asijské jídlo, musíte vyzkoušet i tyto rolky.

Zeleninový salát s ředkvičkami

Zdravý salát, který je plný vitamínů.