Ingredience
Postup
- Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Poté lehce vmícháme prosátou mouku s kypřicím práškem do pečiva a olej. Hotové těsto rozetřeme do pekáčku (20x30 cm), vymazaného tukem a vysypaného moukou. Pečeme při 180 °C asi 30 minut. Po upečení necháme krátce vychladnout v pekáčku a vyklopíme. Po vychladnutí prokrojíme vodorovně na 2 díly.
- Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý krém, který necháme za stálého míchání vychladnout. Po vychladnutí krém vyšleháme a zašleháme do něj změklé máslo se švestkami. Krém rozetřeme na spodní díl korpusu a na povrch přiložíme horní díl korpusu.
- Změklé máslo vyšleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do pěny, poté zašleháme tvaroh. Krém rozetřeme na povrch korpusu a rozložíme na něj vypeckované švestky. Řezy uložíme nejméně na 4 hodiny do chladničky a poté nakrájíme na porce.