Rotterdamské chlebíčky

Rychlá svačina, na kterou vám stačí pár základních surovin.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 15 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    354 KCal

    16 %

    15 %

  • Energie

    1479 KJ

    16 %

    15 %

  • Sacharidy

    27,0 g

    31 %

    27 %

  • Vláknina

    3,5 g

    12 %

    12 %

  • Bílkoviny

    13,6 g

    22 %

    20 %

  • Tuky

    20,4 g

    31 %

    29 %

  • nasycené

    9,2 g

  • trans-mastné

    0,2 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Plátky toastového chleba opečeme v toastovači dozlatova. Plátky goudy přepůlíme. Rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka.
  2. Každý toast potřeme máslem a hořčicí. Pokleme ho plátkem slaniny a asi 2 kolečky rajčete. Vše zakryjeme sýrem a poprášíme mletou paprikou.
  3. Chlebíčky vložíme do vyhřáté trouby nebo pod gril a zprudka zapečeme.
Autor:

Podobné recepty

Pletence s míchanými vejci a slaninou

Po těchto pletencích se jen zapráší.

Sýrové kloboučky

Skvělá a zábavná chuťovka.

Sýrové kloboučky

Báječná chuťovka na každou oslavu.

Rybičková pomazánka

Zdravá svačina, kterou máte do 15 minut hotovou.