Pstruh v papilotě

Tento recept na pstruha si oblíbíte.

Stupeň obtížnosti

Střední

Vaření 45 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    270 KCal

    12 %

    11 %

  • Energie

    1131 KJ

    12 %

    11 %

  • Sacharidy

    5,4 g

    6 %

    5 %

  • Vláknina

    2,7 g

    9 %

    9 %

  • Bílkoviny

    28,9 g

    46 %

    42 %

  • Tuky

    14,8 g

    23 %

    21 %

  • nasycené

    3,3 g

  • trans-mastné

    0,1 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Z pečicího papíru nastříháme čtyři archy. Mrkev očistíme a nakrájíme na nudličky, ředkvičky pokrájíme na plátky a jarní cibulky na delší kousky.
  2. Pstruhy omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a břišní dutinu naplníme plátky citronu, snítkou rozmarýnu a tymiánu. Poté na každou rybu ještě položíme plátky citronu a větvičkou rozmarýnu a vše upevníme několika potravinovými provázky.
  3. Doprostřed každého archu pečicího papíru dáme část zeleniny, na ni položíme rybu, zakápneme olivovým olejem a? přidáme ještě pár snítek tymiánu.
  4. Papír zavineme a? pevně ho svážeme provázkem. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C zhruba 30 minut.
Autor:

Podobné recepty

Vepřový karbanátek se sýrem

Nestíháte uvařit? Připravte podle našeho receptu tuto rychlovku.

Roláda z bůčku

Šťavnaté rolády jsou vždycky hvězdami slavnostního rodinného menu. Díky bylinkám se můžete těšit na...

Roštěnky na víně s kořenovou zeleninou

Jste milovníkem masa? Vyzkoušejte tento recept.

Soba nudle s hovězím masem

Po ochutnání tohoto jídla se zamilujete do asijské kuchyně.