Plněná broskev s vinnou lučinou

Studený předkrm, který spojuje sladké a slané chutě.

Obtížnost

Lehké

Vaření 25 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Pažitku opláchneme, necháme okapat a nakrájíme najemno. Lučinu osolíme, opepříme a vyšleháme s bílým vínem na hladký krém. Nakonec zašleháme nadrobno nakrájenou pažitku.
  2. Čtyři poloviny broskví necháme vcelku, zbylé nakrájíme na kolečka a lehce osušíme papírovým ubrouskem.
  3. Na dno sklenice položíme půlku broskve a nastříkáme do ní sýrový krém, který překryjeme kolečkem broskve. Střídavě vršíme krém a broskve, až do naplnění sklenice. Dozdobíme plátkem šunky a čerstvou bylinkou. Stejně naplníme i ostatní sklenice.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    839 KCal

    38 %

    35 %

  • Energie

    3511 KJ

    38 %

    35 %

  • Sacharidy

    139,4 g

    158 %

    139 %

  • Vláknina

    2,2 g

    7 %

    7 %

  • Bílkoviny

    9,9 g

    16 %

    15 %

  • Tuky

    25,8 g

    40 %

    37 %

  • nasycené

    16,4 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Nakládané papriky plněné zelím

Udělejte si domácí nakládané papriky se zelím.

Slaný cheesecake s oříšky

Vyzkoušejte cheesecake naslano.

Sýrový koláč s karamelizovanou cibulkou

Upečte si na víkend výbroný slaný koláč se sýrem a cibulkou.

Sýrové ražniči

Nabídněte návštěvě zajímavé jednuhubky.

Novoroční utopenec

Vychutnejte si oblíbenou klasiku.