Pečínka na seně

nehodnoceno

Máte doma seno? Zkuste ho tentokrát využít v kuchyni.

Obtížnost

Střední

Vaření 80 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Troubu rozehřejeme na 180 °C. Maso osolíme a opečeme na rozpáleném oleji ze všech stran.
  2. Litinový hrnec vysteleme slámou. Na slámu položíme oloupané brambory, česnek a šalotky. Osolíme, opepříme, vložíme tymián a opečené maso. Podlijeme jablečným pivem a přiklopíme. Vložíme do trouby a pečeme cca 1 hodinu. Když je maso měkké, nakrájíme ho na porce a servírujeme.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    612 KCal

    28 %

    25 %

  • Energie

    2560 KJ

    28 %

    25 %

  • Sacharidy

    24,9 g

    28 %

    25 %

  • Vláknina

    2,7 g

    9 %

    9 %

  • Bílkoviny

    43,2 g

    69 %

    63 %

  • Tuky

    35,9 g

    55 %

    51 %

  • nasycené

    9,3 g

  • trans-mastné

    0,2 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Roláda z bůčku

Šťavnaté rolády jsou vždycky hvězdami slavnostního rodinného menu. Díky bylinkám se můžete těšit na...

Kyjevské řízky

Ochutnejte výborné řízky vylepšené estragonem.

Rajská omáčka s masovými kuličkami

Dejte si k rajské místo plátku masa šťavnaté masové kuličky.

Segedínský guláš

Uvařte dnes k obědu oblíbenou omáčku.

Roláda z flank steaku se špenátem a kopřivami

Inspirujte se naším receptem na skvělou roládu z hovězího masa.