Ingredience
Postup
- Vejce vyšleháme se zakysanou smetanou a oběma cukry do husté pěny. Poté vmícháme prosátou mouku s kypřicím práškem. Všechny druhy ořechů nastrouháme najemno a uchováme odděleně. Hotové těsto rozdělíme na tři díly.
- Do jednoho dílu vmícháme pistácie a naplníme do formy na chlebíček vymazané tukem a vysypané moukou. Do druhého dílu těsta vmícháme lískové oříšky a naplníme do formy. Do třetího dílu vmícháme vlašské ořechy a také naplníme do formy. Pečeme při 160 °C asi 45 minut. Po upečení necháme krátce vychladnout a následně vyklopíme na mřížku, necháme zcela vychladnout.
- Zakysanou smetanu smícháme se šťávou a cukrem. Smetanu vyšleháme na pevnou šlehačku a promícháme s připraveným krémem. Hotový krém rozetřeme na povrch chlebíčku a posypeme granátovým jablkem.