Hruškový salát s nivou a ořechy

1 hodnocení

Salát s vůní podzimu.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 15 min

Ingredience

4 PORCE +

Zálivka:

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    427 KCal

    19 %

    18 %

  • Energie

    1788 KJ

    19 %

    18 %

  • Sacharidy

    41,9 g

    48 %

    42 %

  • Vláknina

    9,8 g

    33 %

    33 %

  • Bílkoviny

    11,2 g

    18 %

    16 %

  • Tuky

    21,7 g

    33 %

    31 %

  • nasycené

    6,8 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Salát omyjeme a necháme okapat. Omyté hrušky zbavíme jádřinců a pokrájíme na osminky. Z melounu odstraníme slupku a rozkrájíme ho na větší kousky.
  2. V misce důkladně promícháme ocet s cukrem, solí a trochou červeného pepře.
  3. Salát, hrušky a meloun promícháme, přelijeme zálivkou a rozdělíme na talířky. Každou porci posypeme vlašskými ořechy, kostičkami sýra a podáváme.
Autor:

Podobné recepty

Vrstvený salát - mořský had

Při zdobení vánočních salátů využijte vaši kreativitu.

Salát kytice heřmánku

Ozdobte salát podle vaší fantazie.

Rybí salát na opékaných bramborách

Hledáte recept na přípravu rybího masa? Tento si oblíbíte.

Salát z hnědé rýže a fenyklu

Máte chuť na lehký salát? Inspirujte se naší receptem.

Salát z červených brambor

Máte chuť na lehký salát? Inspirujte se naší receptem.