Hot dog

Nevíte, co si udělat na grilu? Inspirujte se tímto receptem.

Stupeň obtížnosti

Lehké

Vaření 20 min

Ingredience

4 PORCE +

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    368 KCal

    17 %

    15 %

  • Energie

    1540 KJ

    17 %

    15 %

  • Sacharidy

    32,3 g

    37 %

    32 %

  • Vláknina

    2,1 g

    7 %

    7 %

  • Bílkoviny

    14,5 g

    23 %

    21 %

  • Tuky

    19,2 g

    30 %

    27 %

  • nasycené

    6,5 g

  • trans-mastné

    0,0 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Postup

  1. Klobásky opečte na rozpáleném grilu nebo grilovací pánvi. Než budou hotové, nakrájejte okurky a cibulky na malé kousky nebo nudličky. Feferonku usekejte nadrobno.
  2. Bagetky podélně rozkrojte. Vložte do nich klobásky, zasypejte nakrájenou zeleninou a navrch zakápněte hořčicí nebo kečupem. Aby byly hot dogy ještě lepší, dejte je celé prohřát na chvíli na gril.
Autor:

Podobné recepty

Plněné bramborové knedlíky s červeným zelím

Domácí knedlíky plněné uzeným masem, tahle skvělá klasika je vždycky dobrou volbou.

Vepřová líčka na houbách

Vepřová líčka jsou přehlíženou ingrediencí, která vás nadchne svou jednoduchou přípravou a...

Špekové knedlíky

Knedlíky doporučujeme podávat se zelím a uzeným masem.

Zvěřinová svíčková a bylinkové knedlíčky

Posuňte klasickou svíčkovou na vyšší level.

Podzimní kuře

Podzimní kuře chutná skvěle s bramborovým pyré.