Grilovaná paprika plněná čerstvým sýrem
Výborný předkrm před kusem grilovaného masa.
Postup
- Petrželku a bazalku opláchneme, vodu vytřepeme, lístkyotrháme a nasekáme najemno. Do misky dáme sýr, přisypeme bazalku a petrželku, podle chuti osolíme, opepříme a ochutíme vegetou. Vše našleháme metlou do krému.
- Papriky očistíme, podélně rozpůlíme a odstraníme semínka. Paprikové lodičky opečeme po obou stranách na grilovací pánvi bez tuku. Lžičkou do nich rozdělíme sýrový krém, ozdobíme lístečky bazalky a podáváme.
Zobrazit postup
Zobrazit ingredience
Nutriční hodnoty pro jednu porci
-
Kalorie
174 KCal
8 %
7 %
-
Energie
728 KJ
8 %
7 %
-
Sacharidy
4,6 g
5 %
5 %
-
Vláknina
1,9 g
6 %
6 %
-
Bílkoviny
7,3 g
12 %
11 %
-
Tuky
13,6 g
21 %
19 %
-
nasycené
8,6 g
-
trans-mastné
0,4 g
procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu
Autor:
Kulinární studio MAFRA