Grilovaná paprika plněná čerstvým sýrem

Výborný předkrm před kusem grilovaného masa.

Obtížnost

Lehké

Vaření 20 min

Ingredience

4 PORCE +

Postup

  1. Petrželku a bazalku opláchneme, vodu vytřepeme, lístkyotrháme a nasekáme najemno. Do misky dáme sýr, přisypeme bazalku a petrželku, podle chuti osolíme, opepříme a ochutíme vegetou. Vše našleháme metlou do krému.
  2. Papriky očistíme, podélně rozpůlíme a odstraníme semínka. Paprikové lodičky opečeme po obou stranách na grilovací pánvi bez tuku. Lžičkou do nich rozdělíme sýrový krém, ozdobíme lístečky bazalky a podáváme.
Zobrazit postup Zobrazit ingredience

Nutriční hodnoty pro jednu porci

  • Kalorie

    174 KCal

    8 %

    7 %

  • Energie

    728 KJ

    8 %

    7 %

  • Sacharidy

    4,6 g

    5 %

    5 %

  • Vláknina

    1,9 g

    6 %

    6 %

  • Bílkoviny

    7,3 g

    12 %

    11 %

  • Tuky

    13,6 g

    21 %

    19 %

  • nasycené

    8,6 g

  • trans-mastné

    0,4 g

procenta vyjadřují denní dávku pro dospělou osobu

Autor:

Podobné recepty

Špenátový koláč s cibulí a česnekem

Na tomto slaném koláči si pochutná celá rodina.

Pečená šunka s červenou řepoua křenem

Skvělý recept na teplý předkrm.

Utopenci z karbanátků

Věděli jste, že můžete naložit i karbanátky?

Uzený hovězí jazyk s křenovou majonézou

Lahůdka pro opravdové gurmány.

Masový selský koláč

Slaný koláč, na kterém si pochutnáte.