Diskuze

Zloděje upoutal klíč ve dveřích, po vykradení bytu ho vrátil vzbuzenému muži

Pražská policie pátrá po zloději, který vybral desítky tisíc z cizí platební karty. Dostal se k ní díky tomu, že na chodbě domu na Žižkově našel dveře do bytu s klíči v zámku. Byt vykradl, ale vzbudil při tom majitele. Nezpanikařil ovšem, muži klíče vrátil s tím, že je našel a v klidu odešel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Jel jsem včera ráno tavmaví. Skupina cikánů, nevšímal jsem si jich stejně, jako jiných lidí.

Vypadali slušně.

Nastoupil další cikán, výstřední luxusní oblečení, tvář neoholená, neupravená. Totéž, nevšímáka. Další zastávku vystoupil. Jel jsem tratí několikrát, ale pokaždé jsem si ho všiml, jak se svezl jen jednu náhodnou zastávku. Tak jsem si řekl, inu, asi jsem rasista, že mi padl do oka.

Odpoledne tatáž situace, jenže to byl běloch. Tak jsem si s úlevou pomyslel, tak nejsem rasista.

.

Ale kdyby někdo nastoupil do mého bytu s tím, že mi vrací klíče, vrazil bych mu asi leknutím jednu smrtící v zákonné sebeobraně a dál bych nepřemyšlel nad zákonem, hlavně že bych byl zdravý, neokradený a zůstal na živu. Ono Vám může zloděj zlomit vaz i při vrácení klíčů a proto je podle mne vrácení klíčů v bytě jasný útok. Bodnutí je ještě rychlejší a uvědomíte si to, když si budete myslet že z Vás teče voda. To, že to není voda nejde poznat. Až později, když si začnete uvědomovat barvy.

Proto jednání okradeného nechápu.

CO JE KOMU DO TOHO, CO JÁ MÁM V ZÁMKU U DVEŘÍ?

A možná jsem rasista, ale cikán v mém bytě by byl pro mne pokus o vraždu. S výjimkou pár několika spolužáků z výšky, kteří jsou mí přátelé a kteří by v dané situaci jednali úplně stejně.

0 0
možnosti
TH

Proč za to nejsou vyšší tresty 2 roky co to pro takového šmejda je? Hezky natvrdo 25 let ať si to zloděj nejdříve rozmyslí. Samozřejmě po celou dobu by musel 6x týdně vykonávat prospěšné práce výpomoc v kuchyni, výkopy ulic. Možná by to vyšlo také výhodněji než platit další lidi. Jídlo 4x denně z toho teplý objed nebo večeře, volno pouze v jeden den v týdnu. Ve věznici by mohl využívat tělocvičnu, bazén a sledovat také televizi. V práci by měl být 12 hodin.

3 0
možnosti
JH

Jj další architekt justice

3 0
možnosti
KR

Musel ten zloděj umět číst. Nebo aspoň poznat číslice. Jinak by ten pin, napsaný asi na papírku u karty neznal 

3 0
možnosti
JT

J42i69ř46í 69T19o40m63e90š

11. 2. 2020 15:39

Mnohokrát jsem viděl dostupné klíče v zámku zahradních vrátek, garáže, domovních dveří zvenčí, opuštěné, nabádající zloděje k ukradení.

1 0
možnosti
MR

to jo...já mám naštěstí všímavé a slušné sousedy..zaklepou a upozorní...

0 0
možnosti
JF

J61i15ř75í 62F81r26a65n78k

11. 2. 2020 15:34

Indicie hovoří jasnou řečí...

7 0
možnosti