Diskuze

VIDEO: Po Hřibovi pojmenovali růžovou lopatu. Rekola nabízí sdílené kluzáky

Na sdílených kolech se nyní moc jezdit nedá, a tak firma Rekola přišla se zimní alternativou. Na kopcích v Praze, Brně a Olomouci nabízí sdílené lopaty, k pojmenování jedné z nich je inspiroval pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti). Kluzáky vyrazil na vrch Petřín vyzkoušet i reportér Matěj Smlsal.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na rozdíl od postu primátora by Hřibovi lopata slušela.

0 0
možnosti

Následně mi do cesty vbíhá pes. A jízdu zakončuju saltem přes hlavu..... jak pražské. Už chybí jen nevraživé kázání od majitele psa, že má jezdit opatrně a dávat pozor na volně pobíhající psy. Jedno kázání jsem zrovna v tomto týdnu na cyklostezce obdržel po té, co mi páníček se psem na volno zablokovali průjezd. Cyklostezka pod sněhem je prý výsostné teritórium pro venčení psů na volno a cyklisté tam nemají co dělat. Já se tím nějak vyrovnám (zpomalím nebo zastavím a nakonec hňupa objedu), ale lituju slušný majitelé psů, kterým podobní sobci dělají ostudu.

1 0
možnosti

Já byla svědkem když rodiče dětí sáňkujících na jediné cestě pro chodce a cyklisty na cyklistu řvali, že patří na psychiatrii, když jede mezi děti. On prostě jimudy nemohl.

0 0
možnosti

O11t56a22k51a14r 80F47u73k65a

13. 2. 2021 17:34

Doufám, že před příštími volbami v praze si voliči vzpomenou na to, že v této době a s hromadou obrproblémů, které praha má, si primátor v pracovní době našel min hodinku na to, aby dal za úkol sehnat na magoši sáně, vzít někoho od práce, aby ho vyfotil a to jen proto, aby znemožnil svou výkonnou složku za to, že vymáhá platnou vyhlášku. Pro jistotu taky uvedu, že MP má zajišťovat dodržování předpisů, nepřísluší jim hodnotit jejich smysluplnost

0 5
možnosti

Magistrát začal vyznačovat legální sáňkovací svahy. Vyhláška chrání přírodní památky a sady, je to logické. I na Petříně už je vyznačený svah, kde se smí jezdit. Stejně tak na Letné, atd.

0 0
možnosti

Včera ve Stromovce to bylo taky, až jsem si říkal, jestli mě nešálí zrak.. :D Ale super, když už si to prakticky nemůžu v krámě koupit (a stejně je to věc na pár dní v roce), ideál..

0 0
možnosti

Svet naprosto zesilel... Ale aspon jsem prvnj

1 1
možnosti

Ještě bych doplnil, že Rekola půjčují lopaty i v Budějovicích- vrch Dubičák.

0 0
možnosti

Další plastovej bordel. Tyhle sdílený kolobezky,kola atd to je zlo. Evidentně magistratem podporované.

2 8
možnosti

A neni to zrovna tady naopak? Nez abych si koupil vlastni lopatu, parkrat se svezl a pak ji vyhodil, protoze tolik snehu tu nebude zas pet let, tak si ji proste za dvacku pujcim, vratim a muze si ji pujcit zas nekdo jiny.

10 0
možnosti